Картопля в вугіллі в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся на природу? Тоді той рецепт вам точно стане в нагоді. Сьогодні я розповім, як приготувати картоплю в вугіллі в фользі. Картопля вийде соковитою, ароматної і шалено смачною. Приступаємо!
Відмінний варіант страви для природи. Цей гарнір чудово підійде до шашлику на природі. Обов'язково рекомендую спробувати, адже картопля виходить дуже ароматний. Завдяки величезній кількості спецій він набуває неймовірний смак!
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Розмарин, фенхель - по 1 Щіпка
- Сіль, перець, лимонна цедра - За смаком
- Вершкове і оливкове масло - по 3 Чайних ложки
1
Гарненько промиваємо картопля під водою за допомогою жорсткої губки, потім наколюємо її з усіх боків і гарненько змащуємо оливковою олією.
2
На лист фольги укладаємо розмарин, фенхель і цедру лимона. Картопля солимо і перчимо, укладаємо на спеції. Посередині робимо хресний надріз і укладаємо туди шматочок вершкового масла.
3
Загортаємо картопля в фольгу і смажимо на вугіллі протягом 40 хвилин.
4
Після цього за бажанням можна розкрити картопля і підсмажити його без фольги для отримання скоринки. Картопля готовий, смачного!