Картопля в вугіллі в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чи збираєтеся на природу? Тоді той рецепт вам точно стане в нагоді. Сьогодні я розповім, як приготувати картоплю в вугіллі в фользі. Картопля вийде соковитою, ароматної і шалено смачною. Приступаємо!
Опис приготування:
Відмінний варіант страви для природи. Цей гарнір чудово підійде до шашлику на природі. Обов'язково рекомендую спробувати, адже картопля виходить дуже ароматний. Завдяки величезній кількості спецій він набуває неймовірний смак!
- Картопля - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Розмарин, фенхель - по 1 Щіпка
- Сіль, перець, лимонна цедра - За смаком
- Вершкове і оливкове масло - по 3 Чайних ложки
1
Гарненько промиваємо картопля під водою за допомогою жорсткої губки, потім наколюємо її з усіх боків і гарненько змащуємо оливковою олією.
2
На лист фольги укладаємо розмарин, фенхель і цедру лимона. Картопля солимо і перчимо, укладаємо на спеції. Посередині робимо хресний надріз і укладаємо туди шматочок вершкового масла.
3
Загортаємо картопля в фольгу і смажимо на вугіллі протягом 40 хвилин.
4
Після цього за бажанням можна розкрити картопля і підсмажити його без фольги для отримання скоринки. Картопля готовий, смачного!