Рецепт Картопля в фользі на вугіллі фото

Картопля в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не знаєте, як приготувати картоплю в фользі на вугіллі, я вас навчу. Та не просто картопля, а з салом і ароматними спеціями - від такого буде важко відязикатися навіть тим, хто сидить на дієті!

Опис приготування:

Ми таку картоплю називаємо"студентський шашлик" . Як гарнір до цього м'ясного шашлику вона важкувата, але от якщо немає грошей на свинину (або можливості її купити), а на шампурах що-небудь посмажити дуже хочеться - тільки, що треба.

В ідеалі, для цього рецепта знадобиться молода картопля і базарна курдючное сало, але якщо немає ні того, ні іншого, то цілком підійде торішня картопля і"промисловий" бекон з магазину. Смачно вийде і в тому, і в іншому випадку!

В цілому ж рецепт приготування картоплі в фользі на вугіллі ніяких складних інгредієнтів або особливих кулінарних подвигів від вас не зажадає. Так що запасайтеся фольгою - і вперед, поки сезон шашликів ще не скінчився!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Курдючне сало ідлі бекон - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 1
Картоплю вимити, не чистити, нарізати поперек досить товстими (1 сантиметр) кружечками.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 2
Сало нарізати скибочками.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 3
Складаємо по черзі"стопкою" і протикає шампуром.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 4
Картопля і сало повинні бути нанизані досить щільно.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 5
Кожен шампур кладемо на лист фольги, солимо, посипаємо спеціями.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 6
І ретельно загортаємо.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 7
Готуємо на вугіллі хвилин 20-25.
картопля в фользі на вугіллі - фото крок 8
Після цього фольгу можна акуратно зняти і злегка запекти картоплю у відкритому вигляді - до легкого зарумянивания.
Готову картоплю в фользі на вугіллі подають гарячим.
Смачного!

Схожі рецепти