Картопля в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати картоплю в фользі на вугіллі, я вас навчу. Та не просто картопля, а з салом і ароматними спеціями - від такого буде важко відязикатися навіть тим, хто сидить на дієті!
Ми таку картоплю називаємо "студентський шашлик" . Як гарнір до цього м'ясного шашлику вона важкувата, але от якщо немає грошей на свинину (або можливості її купити), а на шампурах що-небудь посмажити дуже хочеться - тільки, що треба.
В ідеалі, для цього рецепта знадобиться молода картопля і базарна курдючное сало, але якщо немає ні того, ні іншого, то цілком підійде торішня картопля і "промисловий" бекон з магазину. Смачно вийде і в тому, і в іншому випадку!
В цілому ж рецепт приготування картоплі в фользі на вугіллі ніяких складних інгредієнтів або особливих кулінарних подвигів від вас не зажадає. Так що запасайтеся фольгою - і вперед, поки сезон шашликів ще не скінчився!
- Картопля - 1 кілограм
- Курдючне сало ідлі бекон - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Готову картоплю в фользі на вугіллі подають гарячим.
Смачного!