Баранина в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки шашлик можна приготувати, виїхавши на природу з друзями, є багато інших більш цікавих варіантів і ось один з них - ароматна і неймовірно смачна баранина в фользі на вугіллі.
Хто з нас не любить влаштувати невеличке свято на відкритому повітрі, адже на природі все здається смачніше і ароматні, особливо м'ясо. Думаю, що шашлик в різних його видах ви вже готували, але сьогодні розязик піде не про нього, тому що я розповім вам, як зробити баранину у фользі на вугіллі. Це гранично просте в приготуванні і дуже смачне блюдо, яке не зажадає від вас ніяких особливих знань і навичок. М'ясо просто потрібно замаринувати, а потім загорнути у фольгу і відправити в розігріті вугілля на 30-40 хвилин. Так що з цим простим рецептом баранини в фользі на вугіллі вам не доведеться нічого перевертати і дивитися, щоб м'ясо не пригоріло. Просто насолоджуйтеся природою і чекайте, поки ароматна баранина приготується.
- Сідло баранчика - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень свіжа - 50-60 грам (кріп, петрушка, розмарин)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком