Рецепт Баранина в фользі на вугіллі фото

Баранина в фользі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На природу, Святковий обід
Гарячі страви, Страви у фользі

Не тільки шашлик можна приготувати, виїхавши на природу з друзями, є багато інших більш цікавих варіантів і ось один з них - ароматна і неймовірно смачна баранина в фользі на вугіллі.

Хто з нас не любить влаштувати невеличке свято на відкритому повітрі, адже на природі все здається смачніше і ароматні, особливо м'ясо. Думаю, що шашлик в різних його видах ви вже готували, але сьогодні розязик піде не про нього, тому що я розповім вам, як зробити баранину у фользі на вугіллі. Це гранично просте в приготуванні і дуже смачне блюдо, яке не зажадає від вас ніяких особливих знань і навичок. М'ясо просто потрібно замаринувати, а потім загорнути у фольгу і відправити в розігріті вугілля на 30-40 хвилин. Так що з цим простим рецептом баранини в фользі на вугіллі вам не доведеться нічого перевертати і дивитися, щоб м'ясо не пригоріло. Просто насолоджуйтеся природою і чекайте, поки ароматна баранина приготується.

  • Сідло баранчика - 1, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень свіжа - 50-60 грам (кріп, петрушка, розмарин)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 1
Для початку ми промиваємо баранину і витираємо її насухо, викладаємо м'ясо в глибоку миску або каструлю, додаємо до нього нарізану цибулю, свіжу зелень, перець і сіль за смаком. Перемішуємо все і ставимо баранину маринуватися під прес на 2-3 годину. Після цього ми ставимо сковороду на відкритий вогонь і нагріваємо її, м'ясо очищаємо від маринаду (він нам ще знадобиться) і обсмажуємо його з усіх боків до рум'яної скоринки, це займе пару хвилин.
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 2
Тепер ми розстеляємо на столі фольгу і викладаємо на неї баранину.
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 3
Зверху на м'ясо кладемо залишився маринад.
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 4
І загортаємо баранину в фольгу в кілька шарів, щоб при запіканні не витікав сік.
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 5
Викладаємо м'ясо в мангал і засипаємо його вугіллям, вони не повинні бути дуже червоними, треба дочекатися, поки жар трохи спаде. Тепер про баранину можна забути на 30-40 хвилин.
баранина в фользі на вугіллі - фото крок 6
Після закінчення часу акуратно витягаємо м'ясо з вугілля, розгортаємо фольгу і ставимо частування на стіл. М'ясо виходить неймовірно соковите, м'яке і ніжне - пальчики оближеш. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти