Баранина на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Чудова весела компанія, соковита ароматна баранина на вугіллі і пляшечка червоного вина - ну що ще потрібно для того, щоб вечір пройшов здорово! А як приготувати м'ясо я з радістю вам розповім.
Якщо найближчим часом у вас намічається виїзд на природу, і ви хочете влаштувати чудове свято з галасливою компанією, мангалом і, відповідно, м'ясом, я можу поділитися з вами одним чудовим рецептом і розповісти, як приготувати баранину на вугіллі. Повірте, таке мяско набагато смачніше, чим більш звична для нас свинина або курка, а готувати його зовсім не складно, та й часу це багато не займе. Я звичайно не мариную баранину, а просто посипаю її сіллю і перцем, скроплюю оливковою олією і додаю ароматні трави. Начебто все дуже просто, але з цим рецептом приготування баранини на вугіллі м'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, самі спробуйте.
- Баранина м'якоть - 1, 2-1, 5 кілограма (стегнова частина)
- Бараняча корейка - 1-1, 2 кілограма
- Часник - 4-5 зубчиків
- Зелень свіжа - 150-200 грам (чебрець, розмарин, м'ята)
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком