Яловичина на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина на вугіллі готується просто, цей рецепт знайомий людству ще з доісторичних часів. Щоб добре приготувати яловичину, раджу брати наймолодшу або обов'язково маринувати перед смаженням.
Яловичину на вугіллі можна смажити попередньо маринованої, а можна смажити, так би язикати в чистому вигляді. Головна уязик, щоб м'ясо не було холодним. Стейк необов'язково нескінченно повертати, його можна досить довго готувати з одного боку, а потім з іншого. І той і інший спосіб має право на існування. Головне - результат. М'ясо зняти треба вчасно! Але це знову ж таки на ваш смак. Існує мінімум три ступені прожарювання м'яса. Перевірте свій шматок натиснувши на нього ножем або виделкою. Успіхів і приємного апетиту!
- Мармурова телятина - 700-1000 грам
- Сіль, перець - За смаком
Купуючи м'ясо для смаження, вибирайте більш молоду мармурову яловичину.
Для приготування яловичини на вугіллі нам знадобляться тільки спеції.
М'ясо наріжте на порційні шматки, можна оголити кісточку.
Приготуйте вугілля.
Смажте яловичину на вугіллі до потрібної вам прожарювання.
Перевірити готовність м'яса можна безпосередньо проколів його.