Рецепт Яловичина на вугіллі фото

Яловичина на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Телятина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Стейк

Яловичина на вугіллі готується просто, цей рецепт знайомий людству ще з доісторичних часів. Щоб добре приготувати яловичину, раджу брати наймолодшу або обов'язково маринувати перед смаженням.


Яловичину на вугіллі можна смажити попередньо маринованої, а можна смажити, так би язикати в чистому вигляді. Головна уязик, щоб м'ясо не було холодним. Стейк необов'язково нескінченно повертати, його можна досить довго готувати з одного боку, а потім з іншого. І той і інший спосіб має право на існування. Головне - результат. М'ясо зняти треба вчасно! Але це знову ж таки на ваш смак. Існує мінімум три ступені прожарювання м'яса. Перевірте свій шматок натиснувши на нього ножем або виделкою. Успіхів і приємного апетиту!


  • Мармурова телятина - 700-1000 грам
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина на вугіллі - фото крок 1
Купуючи м'ясо для смаження, вибирайте більш молоду мармурову яловичину.
яловичина на вугіллі - фото крок 2
Для приготування яловичини на вугіллі нам знадобляться тільки спеції.
яловичина на вугіллі - фото крок 3
М'ясо наріжте на порційні шматки, можна оголити кісточку.
яловичина на вугіллі - фото крок 4
Приготуйте вугілля.
яловичина на вугіллі - фото крок 5
Смажте яловичину на вугіллі до потрібної вам прожарювання.
яловичина на вугіллі - фото крок 6
Перевірити готовність м'яса можна безпосередньо проколів його.

Схожі рецепти