Польова каша з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант швидкого обіду або вечері - польова каша з тушонкою! Звичайно ж, таку кашу приємніше готувати на відкритому вогнищі, але можна впоратися і в домашніх умовах. Спробуйте!
Розповім, як приготувати польову кашу з тушонкою в домашніх умовах. Звичайно ж, якщо є можливість, приготуйте кашу на відкритому вогнищі, тоді вона вийде ще більш ароматною і смачною. В іншому випадку готуйте вдома на плиті, слідуючи покрокової інструкції приготування. Можете додати в кашу побільше свіжої зелені для аромату. Хай щастить!
- Вода - 2 L
- Пшоно - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Подрібнюємо і обсмажуємо цибулю на сковороді до золотистої.
Пшоно промийте, а потім відваріть в киплячій солоній воді до готовності.
В окремій ємності збийте яйця.
Вливаємо яйця до каші, перемішуємо. Також додаємо подрібнену петрушку, сіль і перець за смаком.
Кладемо вершкове масло і тушонку. Доводимо кашу до готовності.
Смачного!