Польова каша
(покроковий рецепт з фото)
Страви, приготовані на багатті, мають особливим запахом і смаком. Тому на природі я обов'язково роблю який-небудь цікавий рецепт. Найчастіше це ситне гаряча страва, таке як це.
Ознайомтеся з тим, як приготувати польову кашу. Цей ситний варіант врятує всіх рибалок і мисливців, які втомилися після складного трудового дня. В якості основи крім крупи використовується будь-яке м'ясо або птах, а також сало. Порцій виходить багато. І обов'язково знайдіть великий казан.
- Качка, м'якоть - 700 грам
- Сало свиняче - 350 грам
- Пшенична крупа - 200 грам
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Кріп, гілочка - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 3 L
Розпаліть багаття. Повесьте над ним казан. Обсмажте на вогні сало кубиками, іноді його заважаючи.
В цей час почистіть і дрібно наріжте цибулю.
Потім до сала додайте цибулю. Продовжуйте заважати інгредієнти на вогні.
Тим часом наріжте дрібною соломкою моркву, а птицю великими шматками.
Потім додайте в казан моркву і качку. Інгредієнти перемішайте, і продовжуйте смажити.
Коли виділиться сік, додайте в казан спеції за смаком. Дайте інгредієнтів покипіти пару хвилин.
Далі додайте воду і крупу.
Доведіть воду до кипіння під кришкою. Потім додайте сіль.
Коли пшоно звариться, додайте в кашу яйце і ретельно її перемішайте.
Варіть блюдо ще 5 хвилин. Потім дайте йому настоятися 10-15 хвилин. Смачного!