Рецепт Польова каша фото

Польова каша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Овочі , Птах , Крупи , Морква , Цибуля , Пшоно і пшениця , Качка
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Страви, приготовані на багатті, мають особливим запахом і смаком. Тому на природі я обов'язково роблю який-небудь цікавий рецепт. Найчастіше це ситне гаряча страва, таке як це.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати польову кашу. Цей ситний варіант врятує всіх рибалок і мисливців, які втомилися після складного трудового дня. В якості основи крім крупи використовується будь-яке м'ясо або птах, а також сало. Порцій виходить багато. І обов'язково знайдіть великий казан.

  • Качка, м'якоть - 700 грам
  • Сало свиняче - 350 грам
  • Пшенична крупа - 200 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Кріп, гілочка - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 3 L
польова каша - фото крок 1
Розпаліть багаття. Повесьте над ним казан. Обсмажте на вогні сало кубиками, іноді його заважаючи.
польова каша - фото крок 2
В цей час почистіть і дрібно наріжте цибулю.
польова каша - фото крок 3
Потім до сала додайте цибулю. Продовжуйте заважати інгредієнти на вогні.
польова каша - фото крок 4
Тим часом наріжте дрібною соломкою моркву, а птицю великими шматками.
польова каша - фото крок 5
Потім додайте в казан моркву і качку. Інгредієнти перемішайте, і продовжуйте смажити.
польова каша - фото крок 6
Коли виділиться сік, додайте в казан спеції за смаком. Дайте інгредієнтів покипіти пару хвилин.
польова каша - фото крок 7
Далі додайте воду і крупу.
польова каша - фото крок 8
Доведіть воду до кипіння під кришкою. Потім додайте сіль.
польова каша - фото крок 9
Коли пшоно звариться, додайте в кашу яйце і ретельно її перемішайте.
польова каша - фото крок 10
Варіть блюдо ще 5 хвилин. Потім дайте йому настоятися 10-15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти