Бананова каша
(покроковий рецепт з фото)
У вашій родині готується бананова каша в домашніх умовах? Якщо вам ще не довелося спробувати її, то обов'язково рекомендую звернути увагу на цей рецепт і повторити його на своїй кухні.
Банани часто додають до різних круп, але чи знаєте ви, що вони можуть самі стати основою класного страви на сніданок для дорослих і дітей? рецепт, як приготувати бананову кашу досить простий, і його досить легко зможе повторити навіть новачок на кухні. Подавати до столу таку кашку можна з варенням, горішками, цукатами або шоколадом.
- Банан - 5 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Мед або цукор - 1 За смаком
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Одне з основних правил, щоб вийшов цей простий рецепт бананової каші, правильно вибрати фрукти. Ідеальний варіант - це зелені банани або хоча б частково зелені.
2. Акуратно зріжте хвостики і очистіть банани від шкірки.
3. У чашу блендера влийте молоко і воду. Додайте за смаком цукор, мед або згущене молоко, наприклад. Викладіть очищені банани. Для аромату всипте дрібку кориці і мускатний горіх. Трохи ванільного екстракту і солі. Усе, тепер можна збивати масу до однорідності.
4. Після відправте в невеликий сотейник і поставте на плиту. На повільному вогні, періодично помішуючи, бананова каша в домашніх умовах повинна увариться до бажаної консистенції.
5. Хвилин 5 для рідкої, хвилин 10 для більш густий. І все, кашу можна подавати до столу. Ось така дуже оригінальна ідея. Ситного і смачного вам сніданку!