Рецепт Суп з пшоном і яйцем фото

Суп з пшоном і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Птах , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суп з пшоном і яйцем готується на м'ясному бульйоні без додавання піджарки. Ще один хороший рецепт в вашу кулінарну скарбничку. Такий супчик стане хорошою альтернативою звичним перших страв.

Опис приготування:

Пшоно ідеально поєднується з курячим бульйоном, зеленню, кукурудзою і яйцем. Такий суп стане відмінним варіантом для ситного обіду всією сім'єю. Дотримуйтесь кроків, і у вас вийде відмінний перша страва!

  • Птах для бульйону - За смаком (в даному рецепті на каструлю 2л використовується половина перепілки)
  • Картопля - 3 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Пшоно - 100 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Кукурудза - 1 За смаком
суп з пшоном і яйцем - фото крок 1
1. Як завжди готую суп на перепілочка. Вже так полюбилася ця птиця, що ми всією сім'єю з задоволенням їмо страви на її основі. Можна брати будь-яке м'ясо для бульйону на ваш смак. Цей суп дуже хороший без піджарки, особливо для наваристого бульйону. Коли м'ясо закипить, киньте нарізані цибулю і моркву, сіль за смаком.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 2
2. У мене залишалася заморожена кукурудза, і я вирішила її додати в суп. Тим більше, що вона відмінно поєднується з іншими інгредієнтами. Як раз, поки звариться бульйон, приготується і кукурудза.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 3
3. Готове м'ясо дістаємо з бульйону, даємо йому трохи охолонути, а самі тим часом відправляємо в суп нарізану кубиками картоплю.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 4
4. Нам ще знадобиться зелень, перець і яйце. Всі ці інгредієнти ми будемо відправляти в самому кінці.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 5
5. Наріжте остигле м'ясо, а також наріжте зелень і болгарський перець.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 6
6. Стільком людям яйце в окремій ємності. Коли картопля закипить, киньте в суп добре промите пшоно. Варіть до готовності крупи і за 10 хвилин до готовності супу влийте тонким струменем яйце, постійно помішуючи бульйон.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 7
7. Після того як яйце повариться 3-5 хвилин, можна відправляти зелень і болгарський перець, а також нарізане м'ясо.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 8
8. Густоту визначайте самі. Якщо любите погустіше - додайте більше крупи. Варіть ще пару хвилин і знімайте з вогню.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 9
9. Їсти такий суп потрібно гарячим. При бажанні м'ясо можна їсти вприкуску.
суп з пшоном і яйцем - фото крок 10
10. Смачного!

Схожі рецепти