Суп з пшоном і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Суп з пшоном і яйцем готується на м'ясному бульйоні без додавання піджарки. Ще один хороший рецепт в вашу кулінарну скарбничку. Такий супчик стане хорошою альтернативою звичним перших страв.
Пшоно ідеально поєднується з курячим бульйоном, зеленню, кукурудзою і яйцем. Такий суп стане відмінним варіантом для ситного обіду всією сім'єю. Дотримуйтесь кроків, і у вас вийде відмінний перша страва!
- Птах для бульйону - За смаком (в даному рецепті на каструлю 2л використовується половина перепілки)
- Картопля - 3 штук
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Болгарський перець - 1 штук
- Пшоно - 100 грам
- Зелень - 20 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Кукурудза - 1 За смаком
1. Як завжди готую суп на перепілочка. Вже так полюбилася ця птиця, що ми всією сім'єю з задоволенням їмо страви на її основі. Можна брати будь-яке м'ясо для бульйону на ваш смак. Цей суп дуже хороший без піджарки, особливо для наваристого бульйону. Коли м'ясо закипить, киньте нарізані цибулю і моркву, сіль за смаком.
2. У мене залишалася заморожена кукурудза, і я вирішила її додати в суп. Тим більше, що вона відмінно поєднується з іншими інгредієнтами. Як раз, поки звариться бульйон, приготується і кукурудза.
3. Готове м'ясо дістаємо з бульйону, даємо йому трохи охолонути, а самі тим часом відправляємо в суп нарізану кубиками картоплю.
4. Нам ще знадобиться зелень, перець і яйце. Всі ці інгредієнти ми будемо відправляти в самому кінці.
5. Наріжте остигле м'ясо, а також наріжте зелень і болгарський перець.
6. Стільком людям яйце в окремій ємності. Коли картопля закипить, киньте в суп добре промите пшоно. Варіть до готовності крупи і за 10 хвилин до готовності супу влийте тонким струменем яйце, постійно помішуючи бульйон.
7. Після того як яйце повариться 3-5 хвилин, можна відправляти зелень і болгарський перець, а також нарізане м'ясо.
8. Густоту визначайте самі. Якщо любите погустіше - додайте більше крупи. Варіть ще пару хвилин і знімайте з вогню.
9. Їсти такий суп потрібно гарячим. При бажанні м'ясо можна їсти вприкуску.
10. Смачного!