Суп з пшоном і фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Супи з фрикадельками займають особливе місце серед перших страв. Сьогодні у нас такий суп з пшоном. Ситно, корисно, просто і дуже смачно!
Суп з пшоном і фрикадельками - чудове перша страва, приготувати яке не складе великих труднощів. Суп виходить дієтичний, смачний і ситний. Філе можна взяти не тільки куряче. Підійде яловичина, індичка, кролик або телятина.
- Куряче філе - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1, 5 штуки
- Булка біла - 70 грам
- Пшоно - 3-4 Ст. Ложок
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Бульйон курячий - 1, 3 L
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У каструлю налийте бульйон. Картопля очистіть, помийте і наріжте. Додайте в каструлю.
Одну цибулину і моркву очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Припустіть овочі в сковороді з маслом протягом 10-12 хвилин.
Після додайте цибулю з морквою в каструлю. Варіть бульйон з овочами 10 хвилин.
Приготуйте фарш для фрикадельок. Куряче філе помийте, булку замочіть в холодній воді, а через п'ять хвилин відіжміть. Половинку цибулини, філе і булку пропустіть через м'ясорубку.
Посоліть за смаком і ретельно перемішайте фарш.
У киплячий суп відправте попередньо промите пшоно.
З приготованого фаршу сформуйте фрикадельки і викладіть в каструлю.
Варіть суп ще 15-20 хвилин. У готовий суп додайте нарізаний кріп.
Суп з пшоном і фрикадельками готовий. Подавайте на перше в обід. Смачного!