Курячий суп з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися дуже хорошим способом, як приготувати курячий суп з пшоном так, щоб і пшоно не розвариться в кашу, і курка залишилася апетитною і смачною. Все дуже просто, спробуйте!
Простий, смачний і дуже "розумний", якщо так можна висловитися, рецепт приготування курячого супу з пшоном - для вас! Адже якщо придивитися - курку з цибулею і морквою прожарити можна дуже швидко, а якщо ще й пшоно заздалегідь замочити - взагалі швидко буде! Тим більше, що і картопля, і пшоно досить швидко готуються! словом, такий курячий суп з пшоном в домашніх умовах дозволять вам здорово скоротити час на підготовку, а обід вийде по-справжньому повноцінним!
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Пшоно - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку цибулю і моркву, а потім додамо курку, порізану шматочками, і продовжимо смажити до готовності.
2. Воду (4 L) прогреваем, додамо зажарку разом із залишками масла. Сюди ж - картопля брусочками.
3. Пшоно тим часом промиваємо, замочуємо у воді і чекаємо, поки набубнявіє.
4. Додамо пшоно до супу, сюди ж - сіль, спеції і зелень. Варимо на невеликому вогні до готовності.
5. Смачного!