Рис з соєвим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанську кухню важко уявити без соєвого м'яса. Воно може замінити не один інгредієнт в звичних стравах. Буде так само ситно, але смак зміниться. Спробуйте один з таких рецептів нижче.
Сьогодні, наприклад, я описала для вас, як приготувати рис з соєвим м'ясом. Виходить щось середнє між пловом і кашею. Разом з горошком можна додати консервовану кукурудзу, а також моркву. Блюдо ситне, оригінальне, робиться просто. А ще можете зробити його гостріше, додавши червоний перець до сої.
- Соєве м'ясо сухе - 50 грам
- Горошок - 100 грам (консервований)
- Рис в пакетиках - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте продукти.
2. Для початку промийте сою, а потім замочіть її у воді на 10 хвилин.
3. Потім воду злийте, а м'ясо наріжте великими шматочками.
4. Після цього обсмажте соєве м'ясо в розігрітій олії на сковороді до золотистого кольору. Постійно його помішуйте. Додайте солі до смаку.
5. В цей же час відваріть рис до готовності. Також підсолити його.
6. Подавайте рис з соєю і горошком. Смачного!