Салат з м'ясом і соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дуже смачного м'ясного салату. Подати його можна на святковий стіл або запропонувати домашнім на обід або вечерю. Інгредієнти чудово доповнюють один одного. Спробуйте!
Телятину або яловичину варимо до готовності. У процесі можна додати духмяний перець, кардамон і лавровий лист, щоб м'ясо вийшло ароматним. В даному варіанті я використовую шпинат, але можна додавати будь-яку свіжу зелень на свій розсуд.
- Телятина - 200 грам (відварна)
- Перець болгарський - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуємо інгредієнти. Телятину попередньо відварюємо.
Шпинат нарізаємо і висипаємо в миску.
Додаємо порізану поперек волокон телятину.
Додаємо в салат болгарський перець нарізаний невеликими шматочками.
Далі, насипаємо насіння льону.
Часник пропускаємо через прес і додаємо в салат.
Для заправки салату використовуємо соєвий соус і оливкове масло. Мелений перець додаємо за смаком.
Салат з м'ясом і соєвим соусом готовий. Смачного!