Салат з м'ясом і соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную рецепт дуже смачного м'ясного салату. Подати його можна на святковий стіл або запропонувати домашнім на обід або вечерю. Інгредієнти чудово доповнюють один одного. Спробуйте!
Опис приготування:
Телятину або яловичину варимо до готовності. У процесі можна додати духмяний перець, кардамон і лавровий лист, щоб м'ясо вийшло ароматним. В даному варіанті я використовую шпинат, але можна додавати будь-яку свіжу зелень на свій розсуд.
- Телятина - 200 грам (відварна)
- Перець болгарський - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуємо інгредієнти. Телятину попередньо відварюємо.
Шпинат нарізаємо і висипаємо в миску.
Додаємо порізану поперек волокон телятину.
Додаємо в салат болгарський перець нарізаний невеликими шматочками.
Далі, насипаємо насіння льону.
Часник пропускаємо через прес і додаємо в салат.
Для заправки салату використовуємо соєвий соус і оливкове масло. Мелений перець додаємо за смаком.
Салат з м'ясом і соєвим соусом готовий. Смачного!