Котлети по-албанською з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ці котлетки з курячого м'яса по-албанською будуть мати гарний вигляд на вашому столі. Крім того, вони дуже смачні, перевірено на собі. Спробуйте і ви!
Котлети по-албанською готуються дуже просто. Нарізаємо куряче філе, rubima цибулю, змішуємо з яйцями, майонезом і сіллю. Ми залишаємо на деякий час настоятися, а потім обсмажуємо в гарячому маслі до готовності. Подавати на стіл котлети по-албанською з курки потрібно гарячими з вашим улюбленим гарніром. Смачного!
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Поріжте куряче філе невеликими кубиками.
Поріжте цибулю і змішайте з філе.
Додайте яйця, майонез і сіль за смаком. Добре перемішайте і залиште на годину. Потім додайте борошно.
Обсмажте на добре розігрітій сковороді протягом 2 хвилин з одного боку.
Потім переверніть і обсмажте до появи золотистої скоринки.