Рецепт Котлети по-албанською з курки фото

Котлети по-албанською з курки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ці котлетки з курячого м'яса по-албанською будуть мати гарний вигляд на вашому столі. Крім того, вони дуже смачні, перевірено на собі. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Котлети по-албанською готуються дуже просто. Нарізаємо куряче філе, rubima цибулю, змішуємо з яйцями, майонезом і сіллю. Ми залишаємо на деякий час настоятися, а потім обсмажуємо в гарячому маслі до готовності. Подавати на стіл котлети по-албанською з курки потрібно гарячими з вашим улюбленим гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
котлети по-албанською з курки - фото крок 1
Поріжте куряче філе невеликими кубиками.
котлети по-албанською з курки - фото крок 2
Поріжте цибулю і змішайте з філе.
котлети по-албанською з курки - фото крок 3
Додайте яйця, майонез і сіль за смаком. Добре перемішайте і залиште на годину. Потім додайте борошно.
котлети по-албанською з курки - фото крок 4
Обсмажте на добре розігрітій сковороді протягом 2 хвилин з одного боку.
котлети по-албанською з курки - фото крок 5
Потім переверніть і обсмажте до появи золотистої скоринки.

Схожі рецепти