Рецепт Котлети по-албанською фото

Котлети по-албанською
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Чудові котлети по-албанською просто приготувати в домашніх умовах. Хоча це блюдо гідно ресторану! ніжні, соковиті, з дієтичного м'яса котлети тануть у роті. Рецепт дала подруга, ось він!

Готувати котлети по-албанською можна їх будь-якого м'яса, головне правило - цибуля і м'ясо не перекручувати, а різати дрібними кубиками. Я такі котлетки називаю м'ясними оладками, вони ніжні, соковиті і не такі щільні, як звичайні котлети. Думаю, що простий рецепт котлет по-албанською легко освоїть навіть початківець кухар. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло для смаження - За смаком
  • Зелень - 1 штука (пучок)
котлети по-албанською - фото крок 1
Грудку порізати на дрібні кубики.
котлети по-албанською - фото крок 2
Цибулю дрібно порізати.
котлети по-албанською - фото крок 3
У мисці з'єднати м'ясо і цибулю. Посолити, поперчити.
котлети по-албанською - фото крок 4
У фарш додати яйця.
котлети по-албанською - фото крок 5
Зелень дрібно порізати.
котлети по-албанською - фото крок 6
Додати до фаршу зелень, майонез, борошно і добре перемішати.
котлети по-албанською - фото крок 7
Смажити на добре розігрітій сковороді з двох сторін до золотистого кольору.
котлети по-албанською - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти