Рецепт М'ясо по-албанською фото

М'ясо по-албанською
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий рецепт м'яса по-албанською - для всіх, хто скучив за кулінарними експериментів. Його приготування не займе багато часу, і за такий же короткий термін готову страву буде з апетитом з'їдено.

Можливо, ви вже готували подібне блюдо будинку і навіть не здогадувалися, що це називається м'ясо по-албанською. Якщо ще не встигли обзавестися подібним рецептом, то з радістю поділюся їм з вами!

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Сметана або майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Крохмаль чи борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
м'ясо по-албанською - фото крок 1
1. Приготувати м'ясо по-албанською в домашніх умовах досить просто. Цей рецепт з легкістю вдасться повторити навіть початківцю кулінарові.
м'ясо по-албанською - фото крок 2
2. Філе вимити і просушити. Вирізати зайвий жир і плівки, якщо такі є. Нарізати якомога дрібніше кубиками.
м'ясо по-албанською - фото крок 3
3. Цибулину очистити і натерти на тертці або подрібнити в блендері. Можна, можливо, звичайно, дрібно нарізати, але для цього рецепта дуже важлива ніжна консистенція фаршу. Часник очистити і також натерти на тертці або видавити через прес.
м'ясо по-албанською - фото крок 4
4. У глибокій мисці змішати рубане філе, цибуля і часник. Додати туди крохмаль (для початку 1-2 ст. Ложки) і вбити яйце. Покласти сметану або майонез.
м'ясо по-албанською - фото крок 5
5. Посолити і поперчити за смаком, можна додати дрібно посічену свіжу зелень або улюблені сухі трави.
м'ясо по-албанською - фото крок 6
6. Гарненько все перемішати і відправити в холодильник мінімум на 30 хвилин. Чим довше простоїть м'ясо, тим м'якше і соковитіше воно буде, так що якщо у вас є в запасі пара годин, то це ще краще.
м'ясо по-албанською - фото крок 7
7. Рецепт приготування м'яса по-албанською добігає кінця. На розігріту з невеликою кількістю масла сковороду столовою ложкою відправляти котлетки і смажити з двох боків до золотистої скоринки. Потім зняти з з вогню і викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир і можна подавати до столу.

Схожі рецепти