Рецепт М'ясо по-албанською в духовці фото

М'ясо по-албанською в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

М'ясо по-албанською давно вже вийшло за межі своєї історичної батьківщини і готується в будинках і ресторанах по всьому світу. Рецепт його дуже простий, тому багато господинь вибирають його як блюдо для вечері.

Опис приготування:

Смак м'яса буде змінюватися, якщо ви кожен раз будете пробувати різні спеції. Цим можна скористатися, визначити для себе найбільш підходящий смак, і зробити блюдо своїм фірязикам. Пропоную вам ознайомитися з моїм рецептом, як приготувати м'ясо по-албанською, і приступати швидше до справи!

  • Куряче філе - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1-2 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Борошно - 150 грам
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 1
Для приготування м'яса по-албанською в духовці візьмемо куряче філе. Філе необхідно вимити й обсушити. М'якоть нарізаємо дуже дрібно гострим ножем.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 2
У чашу блендера помістіть очищений і нарізаний на 4 часточки цибуля. Подрібніть блендером цибулю до однорідної каші.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 3
Отримаємо ось таку цибульну кашку.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 4
У мисочці з'єднайте нарізане м'ясо, сіль, перець (за смаком), цибульну кашку, яйця, 100 мл. Молока і 2-3 ст. Ложки сметани. Додайте 2-3 ст. Ложки борошна.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 5
Масу перемішайте просто виделкою. Отримаємо однорідну масу рожевого кольору. Крім звичних солі і перцю, я додала ще суміш спецій до птаха.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 6
Деко застеліть пергаментом для випічки. Столовою ложкою викладіть м'ясо (купками) на папір для випічки, розрівняйте його. Зверху злегка полийте олією.
м'ясо по-албанською в духовці - фото крок 7
Розігрійте духовку до 180 градусів, випікайте м'ясо в духовці до характерної скоринки (близько 20 хвилин).

Схожі рецепти