Рецепт М'ясо по-албанською з курки фото

М'ясо по-албанською з курки
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Борошно , Овочі , Птах , Курка , Яйця , Цибуля , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Головна особливість цієї страви - дуже дрібно порізане м'ясо, яке готують, як оладки. Якщо не знаєте, як приготувати м'ясо по-албанською з курки, давайте готувати разом. Це смачно і просто!

Опис приготування:

Найбільше часу йде на те, щоб нарізати м'ясо, так що можете підключити своїх домочадців для прискорення процесу. Куряче м'ясо дуже швидко маринується. Тому після кількох годин у холодильнику воно стає м'яким, і котлети виходять соковитими, ніжними і смачними.

  • Куряче філе - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Філе помийте і просушіть паперовими рушниками. Гострим ножем наріжте його на дуже маленькі кубики.
2
Цибуля найкраще пропустити через м'ясорубку або подробити в блендері. Часник видавити через чеснокодавку.
3
До курки додайте яйце, сметану, цибуля і часник, крохмаль і пшеничне борошно. Перемішайте до однорідної консистенції.
4
Додати сіль, додайте чорний перець і всі спеції, які любите. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і на пару годин відправте в холодильник.
5
За допомогою ложки викладайте котлетки в розігріте масло і смажте з обох боків до золотистого кольору, це близько 3-5 хвилин.
6
Готові котлети викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Схожі рецепти