М'ясо по-албанською з курки
(покроковий рецепт з фото)
Головна особливість цієї страви - дуже дрібно порізане м'ясо, яке готують, як оладки. Якщо не знаєте, як приготувати м'ясо по-албанською з курки, давайте готувати разом. Це смачно і просто!
Найбільше часу йде на те, щоб нарізати м'ясо, так що можете підключити своїх домочадців для прискорення процесу. Куряче м'ясо дуже швидко маринується. Тому після кількох годин у холодильнику воно стає м'яким, і котлети виходять соковитими, ніжними і смачними.
- Куряче філе - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Філе помийте і просушіть паперовими рушниками. Гострим ножем наріжте його на дуже маленькі кубики.
2
Цибуля найкраще пропустити через м'ясорубку або подробити в блендері. Часник видавити через чеснокодавку.
3
До курки додайте яйце, сметану, цибуля і часник, крохмаль і пшеничне борошно. Перемішайте до однорідної консистенції.
4
Додати сіль, додайте чорний перець і всі спеції, які любите. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і на пару годин відправте в холодильник.
5
За допомогою ложки викладайте котлетки в розігріте масло і смажте з обох боків до золотистого кольору, це близько 3-5 хвилин.
6
Готові котлети викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.