Варення з манго
(покроковий рецепт з фото)
Варення з манго - вельми смачне, але специфічне. Багато його не з'їси, але 1-2 баночки на зиму заготовити - саме те.
Щоб приготувати варення з манго, потрібно:
1. Чистим манго - моєму, видаляємо шкірку і кісточку.
2. Натираємо цедру лимона, з самого лимона вичавлюємо сік.
3. Кладемо в каструльку манго, цукор, мелену корицю (за смаком), лимонний сік і цедру.
4. Ставимо каструлю на вогонь і на середньому вогні варимо протягом 50 хвилин
5. Варення готове. Розливаємо по стерилізованим банкам.
Варення з манго зберігати в сухому прохолодному місці. Взимку діставати по баночці і ласувати
- Манго - 850 грам
- Цукор - 800 грам
- Лимон - 1 штука
- Мелена кориця - - За смаком
1. Чистим манго - моєму, видаляємо шкірку і кісточку.
2. Натираємо цедру лимона, з самого лимона вичавлюємо сік.
3. Кладемо в каструльку манго, цукор, мелену корицю (за смаком), лимонний сік і цедру.
4. Ставимо каструлю на вогонь і на середньому вогні варимо протягом 50 хвилин
5. Варення готове. Розливаємо по стерилізованим банкам.
Варення з манго зберігати в сухому прохолодному місці. Взимку діставати по баночці і ласувати