Рецепт Варення з манго фото

Варення з манго
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Фрукти , Манго
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варення з манго - вельми смачне, але специфічне. Багато його не з'їси, але 1-2 баночки на зиму заготовити - саме те.

Опис приготування:

Щоб приготувати варення з манго, потрібно:

1. Чистим манго - моєму, видаляємо шкірку і кісточку.

2. Натираємо цедру лимона, з самого лимона вичавлюємо сік.

3. Кладемо в каструльку манго, цукор, мелену корицю (за смаком), лимонний сік і цедру.

4. Ставимо каструлю на вогонь і на середньому вогні варимо протягом 50 хвилин

5. Варення готове. Розливаємо по стерилізованим банкам.

Варення з манго зберігати в сухому прохолодному місці. Взимку діставати по баночці і ласувати


  • Манго - 850 грам
  • Цукор - 800 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Мелена кориця - - За смаком
Щоб приготувати варення з манго, потрібно:

1. Чистим манго - моєму, видаляємо шкірку і кісточку.

2. Натираємо цедру лимона, з самого лимона вичавлюємо сік.

3. Кладемо в каструльку манго, цукор, мелену корицю (за смаком), лимонний сік і цедру.

4. Ставимо каструлю на вогонь і на середньому вогні варимо протягом 50 хвилин

5. Варення готове. Розливаємо по стерилізованим банкам.

Варення з манго зберігати в сухому прохолодному місці. Взимку діставати по баночці і ласувати

Схожі рецепти