Рецепт Тісто на чебуреки на молоці фото

Тісто на чебуреки на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Пироги , Булочки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Ароматні, соковиті і хрусткі чебуреки люблять все, а ось возитися з тісто ніхто не хоче, але я пропоную вам простий рецепт тіста для чебуреків, на приготування якого ви не витратите багато часу.

Опис приготування:

Раніше я готувала не надто часто, але ось останнім часом захопилася кулінарією і намагаюся якомога частіше радувати себе і своїх домашніх різною смакотою. І оскільки зараз у мене досить багатий досвід, то я можу чесно вам зізнаюся, що готувати чебуреки дуже просто, особливо якщо язик йде про тест для них. У вас піде на все про все максимум пів години, а щоб вам було простіше з усім впоратися, я розповім вам, як зробити тісто на чебуреки на молоці. І хоча є багато інших варіантів його приготування, але цей мені подобається найбільше за свою простоту і відмінний смак кінцевого продукту. Так що приготувати дуже смачне ласощі не так вже й складно, особливо з цим простим рецептом тіста на чебуреки на молоці.

  • Борошно - 2-3 склянок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток
тісто на чебуреки на молоці - фото крок 1
У глибоку миску наливаємо молоко, додаємо яйце і рослинне масло, сіль, збиваємо все віночком до однорідної маси.
тісто на чебуреки на молоці - фото крок 2
Тепер починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто.
тісто на чебуреки на молоці - фото крок 3
Коли робити це в мисці стане важко, викладаємо тісто на стіл, посипаний борошном, і продовжуємо замішувати вручну. Я написала в складі приблизну кількість борошна, але взагалі її потрібно додавати стільки, скільки візьме тісто. Воно повинно вийти не занадто туге, еластичне і не повинно прилипати до рук. Накриваємо тісто рушником і залишаємо відпочивати на пів години.
тісто на чебуреки на молоці - фото крок 4
Після цього тісто буде готове до розкочування. Якщо ви все зробили правильно, то розкочуватися воно буде легко і без будь-яких зусиль.

Схожі рецепти