Котлети печінкові з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Печінка багата залізом і іншими корисними речовинами. Без неї неможливо уявити наш стіл. А вже в якому вигляді її приготувати - вирішувати вам. Рекомендую зробити з печінки такі чудові котлети.
Котлети готуйте так - відваріть картоплю і моркву, поріжте цибулю, печінку промийте. Потім пропустіть ці інгредієнти через м'ясорубку, додайте борошно, яйце, сіль, спеції і перемішайте. Так як фарш рідкий, викладайте його на сковороду ложкою. Котлети виходять плоскими, схожими на оладки. Обсмажте їх з двох сторін, кілька разів перевертаючи в процесі. Смачного!
- Печінка куряча - 500 грам
- Морква - 4 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Печінка пропустіть через м'ясорубку.
Також вступите з цибулею і відвареними морквою і картоплею. Додайте у фарш сіль і спеції.
Вбийте яйце.
Додайте борошно і добре перемішайте.
Так як фарш рідкий, викладайте його на сковороду ложкою. Котлети виходять плоскими, схожими на оладки. Обсмажте їх з двох сторін, кілька разів перевертаючи в процесі.