Рецепт Котлети печінкові з морквою фото

Котлети печінкові з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Печінка , Морква
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печінка багата залізом і іншими корисними речовинами. Без неї неможливо уявити наш стіл. А вже в якому вигляді її приготувати - вирішувати вам. Рекомендую зробити з печінки такі чудові котлети.

Опис приготування:

Котлети готуйте так - відваріть картоплю і моркву, поріжте цибулю, печінку промийте. Потім пропустіть ці інгредієнти через м'ясорубку, додайте борошно, яйце, сіль, спеції і перемішайте. Так як фарш рідкий, викладайте його на сковороду ложкою. Котлети виходять плоскими, схожими на оладки. Обсмажте їх з двох сторін, кілька разів перевертаючи в процесі. Смачного!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Морква - 4 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
котлети печінкові з морквою - фото крок 1
Печінка пропустіть через м'ясорубку.
котлети печінкові з морквою - фото крок 2
Також вступите з цибулею і відвареними морквою і картоплею. Додайте у фарш сіль і спеції.
котлети печінкові з морквою - фото крок 3
Вбийте яйце.
котлети печінкові з морквою - фото крок 4
Додайте борошно і добре перемішайте.
котлети печінкові з морквою - фото крок 5
Так як фарш рідкий, викладайте його на сковороду ложкою. Котлети виходять плоскими, схожими на оладки. Обсмажте їх з двох сторін, кілька разів перевертаючи в процесі.

Схожі рецепти