Печінкові котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете харчуватися правильно і корисно, це зовсім не означає відязикатися від смачної їжі. Pechenka - dieticheskiy продукт, крім того ці котлети приготовані без використання жирів. Те, що потрібно!
Парові котлети з печінки - бюджетний варіант смачного і корисного обіду або вечері. Усе, що вам знадобиться для їх приготування - печінку, звичайно, цибуля, морква, сіль і перець. Безумовно, потрібна буде пароварка.
Для приготування парових котлет з печінки вам буде потрібно пароварка. Приготування же млинчиків - просте. Перед вами - покроковий рецепт.
1. Печінка промийте, просушіть. Великі шматки розріжте. Зріжте плівочки. Пропустіть через м'ясорубку курячу печінку.
2. Очистіть і промийте моркву і цибулю, також подрібніть в м'ясорубці.
3. Змішайте печінку з овочами, приправити сіллю, поперчіть за смаком і добре перемішайте фарш.
4. Сформуйте мокрими руками з фаршу котлетки і помістіть їх в пароварку. Готуйте протягом 30 хвилин.
Приготуйте салат зі свіжих овочів і подайте на стіл разом з паровими печінковими котлетками.
Смачного!
- Печінка куряча - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Для приготування парових котлет з печінки вам буде потрібно пароварка. Приготування же млинчиків - просте. Перед вами - покроковий рецепт.
1. Печінка промийте, просушіть. Великі шматки розріжте. Зріжте плівочки. Пропустіть через м'ясорубку курячу печінку.
2. Очистіть і промийте моркву і цибулю, також подрібніть в м'ясорубці.
3. Змішайте печінку з овочами, приправити сіллю, поперчіть за смаком і добре перемішайте фарш.
4. Сформуйте мокрими руками з фаршу котлетки і помістіть їх в пароварку. Готуйте протягом 30 хвилин.
Приготуйте салат зі свіжих овочів і подайте на стіл разом з паровими печінковими котлетками.
Смачного!