Рецепт Печінкові котлети на пару фото

Печінкові котлети на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете харчуватися правильно і корисно, це зовсім не означає відязикатися від смачної їжі. Pechenka - dieticheskiy продукт, крім того ці котлети приготовані без використання жирів. Те, що потрібно!

Опис приготування:

Парові котлети з печінки - бюджетний варіант смачного і корисного обіду або вечері. Усе, що вам знадобиться для їх приготування - печінку, звичайно, цибуля, морква, сіль і перець. Безумовно, потрібна буде пароварка.

Для приготування парових котлет з печінки вам буде потрібно пароварка. Приготування же млинчиків - просте. Перед вами - покроковий рецепт.

1. Печінка промийте, просушіть. Великі шматки розріжте. Зріжте плівочки. Пропустіть через м'ясорубку курячу печінку.

2. Очистіть і промийте моркву і цибулю, також подрібніть в м'ясорубці.

3. Змішайте печінку з овочами, приправити сіллю, поперчіть за смаком і добре перемішайте фарш.

4. Сформуйте мокрими руками з фаршу котлетки і помістіть їх в пароварку. Готуйте протягом 30 хвилин.

Приготуйте салат зі свіжих овочів і подайте на стіл разом з паровими печінковими котлетками.

Смачного!

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
Парові котлети з печінки - бюджетний варіант смачного і корисного обіду або вечері. Усе, що вам знадобиться для їх приготування - печінку, звичайно, цибуля, морква, сіль і перець. Безумовно, потрібна буде пароварка.

Для приготування парових котлет з печінки вам буде потрібно пароварка. Приготування же млинчиків - просте. Перед вами - покроковий рецепт.

1. Печінка промийте, просушіть. Великі шматки розріжте. Зріжте плівочки. Пропустіть через м'ясорубку курячу печінку.

2. Очистіть і промийте моркву і цибулю, також подрібніть в м'ясорубці.

3. Змішайте печінку з овочами, приправити сіллю, поперчіть за смаком і добре перемішайте фарш.

4. Сформуйте мокрими руками з фаршу котлетки і помістіть їх в пароварку. Готуйте протягом 30 хвилин.

Приготуйте салат зі свіжих овочів і подайте на стіл разом з паровими печінковими котлетками.

Смачного!

Схожі рецепти