Квасоля в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви з квасолі популярні в усьому світі, і існує чимало способів приготування цього продукту. Я хочу запропонувати вам рецепт приготування квасолі в мультиварці. Смачно і корисно!
Квасоля відноситься до сімейства бобових. Продукт цей неймовірно корисний. Квасоля містить вітаміни групи В, а також кальцій, залізо, магній і цинк. Однак, не до кінця приготована квасоля може стати причиною неполадок в травленні. Тому так важливо правильно готувати квасоля. Я розповім вам, як приготувати квасоля в мультиварці.
- Червона квасоля - 2 склянки (я використовувала мультістакани. )
- Вода - 5 склянок (мультістакани.)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 50 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
Замочіть квасолю в холодній воді і залиште на ніч.
Налийте рослинне масло в чашу мультиварки. Туди ж викладіть дрібно нашатковану цибулю і дрібно порізану моркву. Виберіть режим "випічка" і встановіть таймер на 20 хвилин.
До обсмаженою овочам додайте замочену квасолю (воду злийте), томатну пасту, сіль і спеції. Залийте продукти водою і включите режим "гречка" . В цьому режимі мультиварка буде працювати до тих пір, поки вода не випаруватися або не вбереться.
Після звукового сигналу вимкніть мультиварку. Квасоля в мультиварці готова. Смачного!