Квасоля з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо дуже багате білками! Квасоля приготована з м'ясом в мультиварці, виходить дуже ніжною і м'якою. До того ж квасоля, не потрібно попередньо замочувати у воді, що заощадить ваш час!
До вашої уваги, класичний рецепт приготування квасолі з м'ясом в мультиварці. Відразу варто відзначити, що я використовував квасоля "чорний очей", яку попередньо не потрібно замочувати у воді. В іншому - все повинно бути зрозуміло! сподіваюся, у вас все вийде дуже смачно і легко!
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Чебрець - 1 щіпка
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сік томатний - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яловичина - 500 грам
- Квасоля - 1 Склянка( "чорний очей" )
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину нарізаємо кубиками.
Обсмажуємо м'ясо в мультиварці, з додаванням рослинної олії. Режим "жарко & Quot.
Додаємо порізану брусочками моркву, дрібно нарізану цибулю.
Вливаємо томатний сік, кладемо сіль і перець за смаком. tusim 40-45 хвилин.
Кладемо промиту квасолю і чебрець. Готуємо 40 хвилин При необхідності додаємо ще томатного соку, води або спецій. Для 10 хвилин до закінчення додаємо подрібнений часник.
Смачного!