Червона квасоля з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна і соковита червона квасоля з м'ясом в домашніх умовах - це хороший варіант ситного обіду або вечері для всієї родини. Спасибі перекус, блюдо можна подавати навіть з гарніром.
Рецепт приготування червоної квасолі з м'ясом підійде як для плити, так і для мультиварки. Використовувати в підливу можна і воду, і бульйон. В залежності від того, яка кількість рідини ви додасте, вийде або більш густе блюдо, або досить рідкий соус. Ситно, апетитно, дуже смачно. Рекомендую ознайомитися з рецептом і дізнатися, як приготувати червону квасолю з м'ясом.
- М'ясо - 450 грам (свинина або яловичина)
- Квасоля - 450-500 грам
- Стебло селери - 2-3 штук
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Перець чилі - 1 За смаком
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Солодкий перець - 2-3 штук
1. Перед вами весь набір інгредієнтів, які будуть потрібні, щоб повторити цей рецепт приготування червоної квасолі з м'ясом.
2. Квасоля промийте і залийте холодною водою на ніч. Розігрійте рослинне масло. Вимийте і висушіть м'ясо (використовувати можна як свинину, так і яловичину). Очистіть цибулину, наріжте і обсмажте пару хвилин. Додайте м'ясо.
3. Перець очистіть і наріжте дрібними шматочками.
4. Подрібніть моркву і стебло селери. За смаком додайте гострий перець.
5. Обсмажте на середньому вогні м'ясо з овочами, помішуючи періодично. Після злийте воду з квасолі і викладіть її до решти інгредієнтів.
6. Все ретельно перемішайте. Додайте за смаком сіль, спеції. Влийте воду або бульйон.
7. Залиште гаситися на повільному вогні приблизно на 2 години до готовності. Ось і весь секрет, як зробити червону квасолю з м'ясом. Сподіваюся, що блюдо буде вам до смаку.