Рецепт М'ясо по-королівськи фото

М'ясо по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Ювілей, 23 лютого
Гарячі страви, Відбивні

М'ясо можна приготувати по-різному, але чому б не зробити це "по-королівськи"? Ідеальне блюдо для святкового обіду або вечері! По суті, це відбивні зі свинини під соковитою шубкою. Готуємо?

Якщо невелика компанія голодна і хоче відмінно перекусити, напевно вам стане в нагоді рецепт, як приготувати "м'ясо по-королівськи" . Інгредієнти для страви завжди є під рукою. До речі, я готую в духовці, але якщо у вас є мультиварка, тоді можна запекти м'ясо і в ній. Хай щастить!

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
м'ясо по-королівськи - фото крок 1
Свинину промийте та висушіть. Наріжте м'ясо порційними шматочками, злегка відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясо по-королівськи - фото крок 2
Перекладаємо м'ясо в форму для запікання.
м'ясо по-королівськи - фото крок 3
Лук очищаємо і подрібнюємо. Томати нарізаємо невеликими шматочками.
м'ясо по-королівськи - фото крок 4
Присипаємо свинину цибулею.
м'ясо по-королівськи - фото крок 5
Зверху розкладаємо помідори.
м'ясо по-королівськи - фото крок 6
Рясно поливаємо томати майонезом.
м'ясо по-королівськи - фото крок 7
Відправляємо блюдо запікатися в духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипаємо тертим сиром.
м'ясо по-королівськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти