Рецепт М'ясо по-королівськи фото

М'ясо по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Ювілей , 23 лютого
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо можна приготувати по-різному, але чому б не зробити це"по-королівськи" ? Ідеальне блюдо для святкового обіду або вечері! По суті, це відбивні зі свинини під соковитою шубкою. Готуємо?

Опис приготування:

Якщо невелика компанія голодна і хоче відмінно перекусити, напевно вам стане в нагоді рецепт, як приготувати"М'ясо по-королівськи" . Інгредієнти для страви завжди є під рукою. До речі, я готую в духовці, але якщо у вас є мультиварка, тоді можна запекти м'ясо і в ній. Хай щастить!

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 200 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
м'ясо по-королівськи - фото крок 1
Свинину промийте та висушіть. Наріжте м'ясо порційними шматочками, злегка відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
м'ясо по-королівськи - фото крок 2
Перекладаємо м'ясо в форму для запікання.
м'ясо по-королівськи - фото крок 3
Лук очищаємо і подрібнюємо. Томати нарізаємо невеликими шматочками.
м'ясо по-королівськи - фото крок 4
Присипаємо свинину цибулею.
м'ясо по-королівськи - фото крок 5
Зверху розкладаємо помідори.
м'ясо по-королівськи - фото крок 6
Рясно поливаємо томати майонезом.
м'ясо по-королівськи - фото крок 7
Відправляємо блюдо запікатися в духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипаємо тертим сиром.
м'ясо по-королівськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти