М'ясо по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо можна приготувати по-різному, але чому б не зробити це "по-королівськи"? Ідеальне блюдо для святкового обіду або вечері! По суті, це відбивні зі свинини під соковитою шубкою. Готуємо?
Якщо невелика компанія голодна і хоче відмінно перекусити, напевно вам стане в нагоді рецепт, як приготувати "м'ясо по-королівськи" . Інгредієнти для страви завжди є під рукою. До речі, я готую в духовці, але якщо у вас є мультиварка, тоді можна запекти м'ясо і в ній. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
Свинину промийте та висушіть. Наріжте м'ясо порційними шматочками, злегка відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком.
Перекладаємо м'ясо в форму для запікання.
Лук очищаємо і подрібнюємо. Томати нарізаємо невеликими шматочками.
Присипаємо свинину цибулею.
Зверху розкладаємо помідори.
Рясно поливаємо томати майонезом.
Відправляємо блюдо запікатися в духовку на 40 хвилин, температура 180 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипаємо тертим сиром.
Смачного!