Пиріжки з листкового тіста на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки - це найсмачніший перекус. Вони врятують вас в дорозі, на природі і на роботі. Їх можна їсти як в холодному, так і в теплому вигляді. Загалом - блюдо на всі часи і на всі випадки життя.
Якщо ви любите листкове тісто так само, як і я, то цей рецепт - для вас. Як приготувати пиріжки з листкового тіста на сковороді, ви дізнаєтеся нижче. Звичайно, таке тісто смажити, а не пекти, досить оригінально, але повірте мені: виходить смачно! Пропоную зробити випічку з сиром, але ви можете вибрати будь-яку іншу.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 500 грам
- Сир нежирний - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
Для початку дістаньте розморожувати тісто. Зробіть начинку: сир потовчіть з яйцем, сіль і poperčite.
Розморожене тісто розкачати і розрізати на рівні квадрати.
Тепер начинку викладайте по центру квадратів. Зліпити їх довільно. Я зробила трикутниками.
Обсмажуйте на маслі з кожного боку до золотистої скоринки. Приємного вам апетиту!