Смажені пиріжки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Знайдіть мені російської людини, який не любить пиріжки! Я вважаю, що це національний "фастфуд" . Їм можна швидко перекусити або цілком собі наїстися. Прекрасне, швидке блюдо!
Для всіх любителів чого-небудь "жаренького" (до яких я теж ставлюся) пропоную рецепт, як приготувати смажені пиріжки з листкового тіста. Все до божевілля просто. Начинка може бути будь-який, яку тільки побажаєте. Просто у себе в холодильнику я знайшла капусту, ось і вирішила зробити з неї.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 500 грам
- Капуста - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Кріп - 0, 5 пучка
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
Для початку необхідно розморозити тісто при кімнатній температурі. Приготуйте начинку. Нашинкуйтекапусту, натріть моркву на великій тертці. Лук подрібніть, притомленим його на олії до прозорості. Потім додайте до інших овочів, тушкуйте їх протягом 20 хвилин. Не забудьте поперчити і посолити, а також кинути подрібнений кріп.
Залиште начинку остигати. Розморожене тісто тонко розкачати. Виріжте з нього круглі коржики. У середину кожного викладете начинку, залепите так, як вам подобається.
Залишилося лише підсмажити наші пиріжки. Тут все просто: в розігрітій з маслом сковороді обсмажують виріб з кожного боку до золістого кольору. Це займе у вас близько 4-х хвилин на кожну сторону. Наша випічка готова!