На швидку руку - рецепти від домашніх кухарів

Смажений грейпфрут з корицею

Смажений грейпфрут з корицею

Запечені фрукти відмінно підходять для дієтичного десерту. А грейпфрут просто незамінний в будь-якій дієті як джерело вітамінів. дивиться, як приготувати смажений грейпфрут зі спеціями на десерт. опис приготування: Якщо ви не дотримуєтеся дієти, то такий смажений фрукт можна доповнити кулькою ...

читати далі
Крем вершковий

Крем вершковий

З цього рецепта ви зможете дізнатися, як приготувати крем вершковий з шоколадним смаком. Його можна використовувати для прикраси тортів. Також він ідеально виглядає як топінг для кексиков. опис приготування: Розповім вам невеликий лайфхак: якщо залишки крему відразу перекласти в целофановий па...

читати далі
Малиновий джем без кісточок

Малиновий джем без кісточок

Якщо ви вирішили зробити смачні солодкі заготовки на зиму, то скористайтеся цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати малиновий джем без кісточок, який збереже в собі цілий джерело вітамінів. опис приготування: Перед вами відмінний рецепт малинового джему без кісточок, який готується дуже швид...

читати далі
Салат з авокадо і печерицями

Салат з авокадо і печерицями

Салат зі свіжих овочів завжди доречний на столі навесні, коли організму потрібні вітаміни. дивіться, як приготувати салат з авокадо і печерицями. Овочі тут не будуть проходити термічну обробку. опис приготування: У процесі приготування все просто: моєму, чистим, нарізаємо, змішуємо. Однак важл...

читати далі
Торт з чорносливом і волоським горіхом

Торт з чорносливом і волоським горіхом

З цього рецепта ви дізнаєтеся як приготувати торт з чорносливом і волоським горіхом. Це досить простий у приготуванні, але дейставітельно смачний тортик до вечірнього чаювання для всієї родини. опис приготування: Якщо ви хочете зробити начинку густішою і тягучою, то в смтану можна додати желат...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє...

читати далі
Абрикосовий джем

Абрикосовий джем

Абрикос-дивовижний яскравий плід, наповнений річним жарким сонцем і вітамінами. З нього можна приготувати багато різних страв: десерти, випічку, заготовки. Я хочу поділиться рецептом приготування джему. опис приготування: Пектин - природний загусник і стабілізатор, який часто використовують в ...

читати далі
Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Ачма з лаваша на сковороді

Ачма з лаваша на сковороді

Ділюся з вами швидким і простим рецептом ачми з лаваша на сковороді. Готується це блюдо дуже швидко, і незмінно радує мене як господиню — для 10 хвилин готовий ситна вечеря або обід для домочадців! опис приготування: Цей ледачий рецепт приготування ачми з лаваша на сковороді вам точно припаде ...

читати далі
Аджика з червоного перцю

Аджика з червоного перцю

Пропоную вам ще один вид смачною домашньою сирої аджики. Він простий тим, що готується миттєво. У мене електром'ясорубка, але навіть на звичайній (ручний) приготувати таку аджику не важко. опис приготування: Подавайте аджику до м'яса, до закусок. Мама моя кладе її в зажарку до борщу. Тоді перш...

читати далі
Аджика з агрусу на зиму

Аджика з агрусу на зиму

Простий рецепт аджики з агрусу на зиму — для вас! Виходить відмінна заготовка, — і з хлібом можна, і як соус до курки подавати, і як маринад для тієї ж птиці і м'яса використовувати! рекомендую! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити аджику з агрусу на зиму. Чому з агрусу? Та тому ...

читати далі
Аджика з помідорів і перцю

Аджика з помідорів і перцю

Аджика - знамените блюдо, яке володіє незабутнім смаком. Існує безліч рецептів, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Її можна готувати з варінням і без, поглиблюються і poslaщe. опис приготування: Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Цей рецепт буде досить г...

читати далі
Аджика з солодкого перцю

Аджика з солодкого перцю

Аджика - це різновид соусу, вона подається до м'ясних страв, лаваш. Аджика має кілька підвидів. Найчастіше аджику роблять з томатів, перцю, але іноді використовують інші овочі і фрукти опис приготування: Даний рецепт мені дала моя подруга. Вона говорить, що така аджика може стояти в холодильни...

читати далі
Аджика з хріном без варіння

Аджика з хріном без варіння

Пікантна і гостра закуска до будь-якого гарніру. Аджика готується з помідорів, хрону і гострого перцю чилі. Ніякої варіння не потрібно, аджика готується за допомогою звичайної терки. Спробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати аджику з хріном без варіння. Всі інгредієнти подрібнюємо...

читати далі
Ажон

Ажон

Ажон — це угандийский напій з проса або перлової крупи. У нас заправляють його айраном або катиком, також додається родзинки, цукор і курага. Виходить дуже незвично і смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування аджона. Звичайно ж, в Уганді напій готують трішечки не ...

читати далі
Agram (дріжджі)

Agram (дріжджі)

Аграм - це підкислювач для випічки, який використовується для приготування зернового, житнього і житньо-пшеничного хліба. Він використовується як в промислових, так і в домашніх умовах. опис приготування: поділюся тим, як приготувати Аграм (zakvasku). Її можна не купувати, а заготовити самості...

читати далі
Йогурт з катику

Йогурт з катику

розповім, як приготувати айран з катика, смачний і освіжаючий напій! взагалі, бачила його в продажу в магазинах, і завжди думала, що це щось особливе. виявилося, все набагато простіше! опис приготування: розповім, як приготувати айран з катика. Смачний і ніжний по консистенції вийде напій, всі...

читати далі
Айран з кефіру

Айран з кефіру

Це національний східний напій, який відмінно втамовує спрагу в спекотний літній день і добре впливає на травлення. розповім, як приготувати айран на кефірі, напій, який продовжує життя. опис приготування: Напій на основі кисломолочних продуктів по праву вважається еліксиром молодості і запорук...

читати далі
Кефір з маконів

Кефір з маконів

освіжаючий, корисний і дуже смачний айран — відмінний варіант напою, приготованого в домашніх умовах і чудово втамовує спрагу. До того ж, його дуже швидко і просто зробити. опис приготування: Рецепт приготування мацоні дуже простий! Слідкуйте за кроками, де я детально розповім про процес готув...

читати далі
Айран з огірками і зеленню

Айран з огірками і зеленню

Якщо ви хочете приготувати освіжаючий натуральний напій, тоді я поспішаю розповісти вам, як приготувати айран з огірками і зеленню. Пікантний і дійсно приголомшливий смак східної кухні! опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що айран з огірками і зеленню готують як зі свіжими огі...

читати далі