Печиво з бісквітного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і м'яке бісквітне печиво одне з моїх улюблених. Спробуйте і ви приготувати ці ласощі за моїм рецептом, вам обов'язково сподобається!
Домашнє печиво завжди особливо смачне, можливо, тому що готується з любов'ю господині. Пропоную рецепт печива, користується величезною популярністю в моїй родині. Без нього не обходяться жодні вихідні. Нижче я докладно розповім, як приготувати печиво з бісквітного тіста. Воно завжди виходить дуже смачним і м'яким. Прикрасити таке печиво можна цукровою помадкою або шоколадом, а можна розфарбувати яскравою глазур'ю з харчовими барвниками - вибирайте самі і експериментуйте.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 220 грам
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, яйця дістаньте з холодильника і потримайте хвилин 15-20 при кімнатній температурі, а борошно просійте через сито з розпушувачем для тесту.
Яйця збийте з цукром, поки маса не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі.
Додайте борошно з розпушувачем, злегка збийте. Вершкове масло поріжте кубиками, додайте в молоко і підігрійте до температури близько 80 градусів. Вилийте цю масу в бісквітне тісто і збийте до однорідності. Готове бісквітне тісто з молоком буде середньої густини.
Ложкою викладіть бісквітне тісто на пергамент, сформуйте печиво невеликого розміру. Випікайте печиво в разогертой до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Готовому печінкою дайте трохи охолонути на деку, потім зніміть з пергаменту і викладіть в тарілку. Не забудьте зробити ароматний чай або кава. Смачного!