Кекси з бісквітного тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід, 8 березня
Прочитайте цей простий рецепт і Ви дізнаєтеся як приготувати кекси з бісквітного тіста з ягідної начинкою. Рецепт без вершкового масла і соди, але при цьому кекси виходять смачними, легкими і пишними.
Шоколадні кекси з бісквітного тіста з вишневою начинкою сподобаються дітям і дорослим. Цей рецепт стане Вашою паличкою-виручалочкою, коли хочеться чогось легкого і смачного на десерт.
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка(200мл)
- Ванілін - 1 щіпка
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Вишня - 12 штук
За допомогою міксера збийте яйця з цукром і ваніліном в густу піну. Збивайте 7-10 хвилин. Потім, продовжуючи збивати, додайте олію тонкою цівкою.
За допомогою силіконової лопатки додайте борошно і какао методом складання знизу вгору.
За допомогою силіконової лопатки додайте борошно і какао методом складання знизу вгору.
Вишню помийте, витягніть кісточки і обваляйте в борошні. Якщо використовувати заморожену вишню, її необхідно попередньо розморозити.
Розігрійте духовку до 180С.
Силіконові форми для кексів змочіть водою. Наповніть формочки тестом на 2/3, опустіть в кожну по вишеньці. Можна додавати від однієї до трьох ягід.
Випікайте кекси 25-30 хвилин до сухої шпажки.
Силіконові форми для кексів змочіть водою. Наповніть формочки тестом на 2/3, опустіть в кожну по вишеньці. Можна додавати від однієї до трьох ягід.
Випікайте кекси 25-30 хвилин до сухої шпажки.
Готові кекси остудити в формочках.
При бажанні посипте цукровою пудрою.
Смачного!
Смачного!