Пиріг з бісквітного тіста з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і смачний пиріг виходить. Для начинки я взяла зелені груші. Вийшло соковито і швидко. Обов'язково спробуйте!
Змішуємо міксером інгредієнти окремо: спочатку - жовтки, потім - білки. З'єднуємо з борошном, ваніліном і грушами, випікаємо пиріг. Можна використовувати будь-які сухі фрукти, наприклад: яблука, персики, нектарини.
- Груші - 2-3 штук
- Ванілін - 1 щіпка
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка (не повний)
- Борошно - 1 Склянка
Підготуємо продукти для пирога.
Відокремлюємо білки від жовтків. До жовтків додаємо цукор, змішуємо до посветления маси.
Білки збиваємо до піків.
З'єднуємо жовтки, білки, борошно і дрібку ваніліну.
Testo майже.
Змащуємо форму для випічки, виливаємо в неї тісто. Зверху кладемо шматочки очищених від шкірки груш.
Я випікаю пиріг з бісквітного тіста з начинкою в мультиварці в режимі "випічка" 50 хвилин.
Готовий пиріг необхідно повністю остудити. Пригощайтеся!