«Пташине молоко» з бісквітного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Всім охочим ніжних домашніх десертів і суфле пропоную взяти на озброєння цей абсолютно нескладний рецепт приготування "пташиного молока" з бісквітного тіста.
Якщо вам здається, що повторити вдома класичний рецепт пташиного молока з бісквітного тіста дуже складно, тоді поспішаю запевнити вас, що це не так. За допомогою покрокових рекомендацій з фотографіями у вас вийде апетитний, дуже класний тортик, який прикрасить ваш святковий стіл.
- Яйце - 14 штук(4 - в бісквіт, 10 - в суфле)
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 350 грам(50 грамів для глазурі)
- Шоколад - 200 грам
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 400 грам(+ 150 грамів в бісквіт)
- Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Борошно - 1 Склянка
4. Охолодіть трохи жовтки, з'єднайте з розм'якшеним вершковим маслом і збийте в пишну масу.
6. Відкладені білки збийте з цукром, що залишився в щільну пишну піну.
8. Саме час збирати торт. Викладіть корж, розподіліть половину крему. Зверху - знову корж, кремом змастіть не тільки верх, але і боки. Надішліть тортик в холодильник мінімум на 4-5 годин.