Рецепт «Пташине молоко» з бісквітного тіста фото

«Пташине молоко» з бісквітного тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти, Пташине молоко

Всім охочим ніжних домашніх десертів і суфле пропоную взяти на озброєння цей абсолютно нескладний рецепт приготування "пташиного молока" з бісквітного тіста.

Якщо вам здається, що повторити вдома класичний рецепт пташиного молока з бісквітного тіста дуже складно, тоді поспішаю запевнити вас, що це не так. За допомогою покрокових рекомендацій з фотографіями у вас вийде апетитний, дуже класний тортик, який прикрасить ваш святковий стіл.

  • Яйце - 14 штук(4 - в бісквіт, 10 - в суфле)
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 350 грам(50 грамів для глазурі)
  • Шоколад - 200 грам
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 400 грам(+ 150 грамів в бісквіт)
  • Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Борошно - 1 Склянка
4. Охолодіть трохи жовтки, з'єднайте з розм'якшеним вершковим маслом і збийте в пишну масу.
6. Відкладені білки збийте з цукром, що залишився в щільну пишну піну.
8. Саме час збирати торт. Викладіть корж, розподіліть половину крему. Зверху - знову корж, кремом змастіть не тільки верх, але і боки. Надішліть тортик в холодильник мінімум на 4-5 годин.

Схожі рецепти