Рецепт Крем «Пташине молоко» фото

Крем «Пташине молоко»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Молоко
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Фуршет , Від 3 років
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Пташине молоко
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей крем-суфле такий ніжний, такий повітряний, таїть у роті ... Просто як ванільне хмарка! Почастуєте їм своїх маленьких ласунів, а вони вас поцілую в обидві щоки. І, звичайно, попросять добавки!

Опис приготування:

Цей варіант десерту, як приготувати крем"Пташине молоко" , підійде і для маленьких дітей, і для дівчат, сидять на дієті. Він не містить сирих яєць і великої кількості жирів. А його жирність ви можете регулювати самі, використовуючи знежирене молоко і йогурт. Цей крем також можна використовувати для випічки торта"Пташине молоко" . Готуйте з задоволенням!

  • Йогурт домашній - 500 мілілітрів
  • Желатин швидкорозчинний - 25 грам
  • Молоко - 1 Склянка(200 мл.)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Шоколад темний - 100 грам (для подачі)
крем
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
крем
Желатин залийте холодним молоком і залиште набухати на 15 хвилин.
крем
Набряклий желатин"розпустіть" на водяній бані, але ні в якому разі не кип'ятіть!
крем
Йогурт, цукор і ванілін збийте до повного розчинення цукру.
крем
Додайте желатин, збивайте протягом 5 хвилин.
крем
Розлийте масу по креманках або келихах. Поставте в холодильник на 1 час.
крем
За бажанням прикрасьте шоколадом. Можна просто потерти шоколадку на тертці і посипати цієї стружкою десерт. А можна поламати шоколад на шматочки, розтопити на водяній бані і нанести на застиглий крем.
крем
Смачного!

Схожі рецепти