Крем «Пташине молоко»
(покроковий рецепт з фото)
Цей крем-суфле такий ніжний, такий повітряний, таїть у роті ... Просто як ванільне хмарка! Почастуєте їм своїх маленьких ласунів, а вони вас поцілую в обидві щоки. І, звичайно, попросять добавки!
Цей варіант десерту, як приготувати крем "пташине молоко", підійде і для маленьких дітей, і для дівчат, сидять на дієті. Він не містить сирих яєць і великої кількості жирів. А його жирність ви можете регулювати самі, використовуючи знежирене молоко і йогурт. Цей крем також можна використовувати для випічки торта "пташине молоко" . Готуйте з задоволенням!
- Йогурт домашній - 500 мілілітрів
- Желатин швидкорозчинний - 25 грам
- Молоко - 1 Склянка(200 мл.)
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 1 щіпка
- Шоколад темний - 100 грам (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Желатин залийте холодним молоком і залиште набухати на 15 хвилин.
Набряклий желатин "розпустіть" на водяній бані, але ні в якому разі не кип'ятіть!
Йогурт, цукор і ванілін збийте до повного розчинення цукру.
Додайте желатин, збивайте протягом 5 хвилин.
Розлийте масу по креманках або келихах. Поставте в холодильник на 1 час.
За бажанням прикрасьте шоколадом. Можна просто потерти шоколадку на тертці і посипати цієї стружкою десерт. А можна поламати шоколад на шматочки, розтопити на водяній бані і нанести на застиглий крем.
Смачного!