М'ясо в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося смачного і соковитого шматочка м'яса? Тоді скористайтеся рецептом, як приготувати м'ясо в аерогрилі. Якщо хто ще не пробував м'ясо з аерогрилю, то настійно рекомендую. Виходить смачно!
М'ясо можна використовувати будь-який. У цьому рецепті розповім про шашлички зі свинини. Ви можете замаринувати їх з будь-якими спеціями. В аерогрилі м'ясо обдувається гарячим повітрям, тому залиште між шматочками досить місця, так ви будете впевнені, що воно рівномірно приготується і підрум'яниться з усіх боків.
- Свинина - 1, 6 кілограма
- Цибулина - 2-3 штук
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
1. Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками. Помістіть м'ясо в миску і додайте всі спеції, в тому числі соєвий соус, оцет, майонез, подрібнений на тертці цибулю. Пам'ятайте м'ясо руками, накрийте його плівкою або кришкою і відправте в холодильник на 40-60 хвилин.
2. Дерев'яні шпажки помістіть в воду і залиште там на 20 хвилин, потім розподіліть між ними м'ясо, залишаючи між шматочками відстань шириною в палець.
3. Дістаньте грати з аерогрилю і викладіть на неї шампура.
4. Попередньо включіть аерогриль на 200 градусів і прогрійте його 10 хвилин, потім відкрийте кришку і залиште так на 3-5 хвилин. Встановіть решітку в аерогриль, щоб м'ясо не стосувалося стінок.
5. Запікайте при температурі 230 градусів 10 хвилин.
6. Через необхідний час відкрийте кришку і переверніть м'ясо, знову накрийте і готуйте ще 10 хвилин.
7. Через 10 хвилин у вас вийде рум'яний і духмяний шашлик.
8. Подавайте його відразу після приготування, смачного!