М'ясо по-французьки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'яса по французьки в аерогрилі. М'ясо приготоване за цим рецептом виходить ніжним і неймовірно смачним.
Якщо у Вас мало часу, а їсти дуже хочеться, то аерогриль стане Вам у цьому першим помічником. В даному рецепті сир і майонез дуже добре доповнюють м'ясо. Блюдо готується дуже швидко.
1. М'ясо, яке ми використовуємо в приготуванні - свинина, (шматок не великий). Порційними шматочками розрізаємо м'ясо, тепер його злегка відбиваємо, трохи поперчити і посолити. Потім лимонним соком його скроплюємо.
Вилучити
2. Фольгу розстеляємо на середній решітці, шматочки злегка відбитого м'яса викладаємо на фольгу, попередньо порізану цибулю ложем зверху на м'ясо.
Вилучити
3. Натертий на великій тертці сир викладаємо зверху, трохи додаємо майонезу.
Вилучити
4. Ставимо в аерогриль, температура повинна бути 180-200 градусів, приблизно на тридцять-тридцять п'ять хвилин. (особливості вашого аерогрилю впливають на вибір температурного режиму).
Вилучити
5. Коли м'ясо буде готове, викладаємо його на тарілку, і подаємо до столу.
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Свинина - 400 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Цибулина - 2 штуки
- Майонез - 50 грам
- Сир - 50 грам
1. М'ясо, яке ми використовуємо в приготуванні - свинина, (шматок не великий). Порційними шматочками розрізаємо м'ясо, тепер його злегка відбиваємо, трохи поперчити і посолити. Потім лимонним соком його скроплюємо.
Вилучити
2. Фольгу розстеляємо на середній решітці, шматочки злегка відбитого м'яса викладаємо на фольгу, попередньо порізану цибулю ложем зверху на м'ясо.
Вилучити
3. Натертий на великій тертці сир викладаємо зверху, трохи додаємо майонезу.
Вилучити
4. Ставимо в аерогриль, температура повинна бути 180-200 градусів, приблизно на тридцять-тридцять п'ять хвилин. (особливості вашого аерогрилю впливають на вибір температурного режиму).
Вилучити
5. Коли м'ясо буде готове, викладаємо його на тарілку, і подаємо до столу.