Макарони по-флотськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Макарони по-флотськи в мультиварці - одне з найпростіших блюд, що складається з двох основних інгредієнтів - макаронів і фаршу. Приготування цієї страви в мультиварці ще більш зручне і просте.
Як я вже казала, готувати макарони по-флотськи в мультиварці набагато зручніше, ніж ніж готувати їх на плиті. Справа в тому, що в мультиварці все готується в одній каструлі, і макарони розміщувати не відварені. Виходить, що приготувати страву взагалі не складає ніяких труднощів. Це економить в будинку чистий посуд, економить ваш час Словом, цим рецептом варто опанувати!
- Фарш - 350 грам (будь-який)
- Макарони - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лечо - - За смаком( (не обов'язково))
- Свіжа зелень - - За смаком
- Сіль, перець, приправи - - За смаком
Готуємо найнеобхідніші компоненти - макарони і фарш. А також нарізаємо дрібно цибулю.
У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і все добре перемішуємо руками. Потім фарш отравляем в змащену маслом чашу мультиварки.
Мультварку ставимо на режим "випічка" і тушкуємо фарш протягом 30 хвилин, періодично перемішуючи, щоб не утворювалося грудочок. За бажанням можна додати лечо.
Далі закип'ятити в чайнику воду і засипати в фарш сухі макарони, все перемішати, посолити, додати приправи за смаком і залити крутим окропом залийте окропом, щоб вода трохи ледве-ледве закривала макарони з фаршем (важливо не переборщити з водою). Готувати в режимі "випічка" із закритою кришкою близько 10 хвилин, періодично перемішуючи.
У готову страву додати нарубленной свіжої зелені. Смачного!