Рецепт Бутерброди з тунцем і огірком фото

Бутерброди з тунцем і огірком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Огірок, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Бутерброди

Кому-то ці бутерброди можуть здатися занадто простенькими, але для мене вони завжди були найулюбленішими. Для своєї родини я роблю їх постійно, та й гості ніколи не відмовлялися від такої закуски.

Якщо ви шукайте простий, економічний і смачний варіант для перекусу, я можу розповісти вам, як зробити бутерброди з тунцем і огірком. Така закуска дійсно одна з найпростіших в плані приготування, ну а про її смак, думаю, навіть і говорити не варто - він чудовий. Такий простий рецепт бутербродів з тунцем і огірком можна цілком використовувати і для святкового меню, адже якщо цю закуску красиво оформити, вона, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу.

1) Для початку ми ріжемо хліб на скибочки шириною приблизно в 1-1, 5 см і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.

2) Тунець перекладаємо в невелику мисочку і акуратно розминаємо його за допомогою вилки до стану пюре, так його буде простіше намазувати на хліб.

3) Викладаємо обсмажені скибочки хліба на тарілку і змащуємо їх майонезом, а потім подрібненим тунцем.

4) На кожен шматочок хліба кладемо по дві скибочки огірка і прикрашаємо бутерброди половинками оливок.

Як вид, складно в цьому рецепті нічого немає, а результат виходить відмінний. Приємного всім апетиту!


  • Хліб - 6 скибочок
  • Тунець консервований - 185 грам(1 баночка)
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Оливки без кісточки - 6 штук
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
Якщо ви шукайте простий, економічний і смачний варіант для перекусу, я можу розповісти вам, як зробити бутерброди з тунцем і огірком. Така закуска дійсно одна з найпростіших в плані приготування, ну а про її смак, думаю, навіть і говорити не варто - він чудовий. Такий простий рецепт бутербродів з тунцем і огірком можна цілком використовувати і для святкового меню, адже якщо цю закуску красиво оформити, вона, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу.

1) Для початку ми ріжемо хліб на скибочки шириною приблизно в 1-1, 5 см і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.

2) Тунець перекладаємо в невелику мисочку і акуратно розминаємо його за допомогою вилки до стану пюре, так його буде простіше намазувати на хліб.

3) Викладаємо обсмажені скибочки хліба на тарілку і змащуємо їх майонезом, а потім подрібненим тунцем.

4) На кожен шматочок хліба кладемо по дві скибочки огірка і прикрашаємо бутерброди половинками оливок.

Як вид, складно в цьому рецепті нічого немає, а результат виходить відмінний. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти