Бутерброди з тунцем і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Кому-то ці бутерброди можуть здатися занадто простенькими, але для мене вони завжди були найулюбленішими. Для своєї родини я роблю їх постійно, та й гості ніколи не відмовлялися від такої закуски.
Якщо ви шукайте простий, економічний і смачний варіант для перекусу, я можу розповісти вам, як зробити бутерброди з тунцем і огірком. Така закуска дійсно одна з найпростіших в плані приготування, ну а про її смак, думаю, навіть і говорити не варто - він чудовий. Такий простий рецепт бутербродів з тунцем і огірком можна цілком використовувати і для святкового меню, адже якщо цю закуску красиво оформити, вона, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого столу.
1) Для початку ми ріжемо хліб на скибочки шириною приблизно в 1-1, 5 см і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.
2) Тунець перекладаємо в невелику мисочку і акуратно розминаємо його за допомогою вилки до стану пюре, так його буде простіше намазувати на хліб.
3) Викладаємо обсмажені скибочки хліба на тарілку і змащуємо їх майонезом, а потім подрібненим тунцем.
4) На кожен шматочок хліба кладемо по дві скибочки огірка і прикрашаємо бутерброди половинками оливок.
Як вид, складно в цьому рецепті нічого немає, а результат виходить відмінний. Приємного всім апетиту!
- Хліб - 6 скибочок
- Тунець консервований - 185 грам(1 баночка)
- Огірок свіжий - 1 штука
- Оливки без кісточки - 6 штук
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
1) Для початку ми ріжемо хліб на скибочки шириною приблизно в 1-1, 5 см і обсмажуємо їх на невеликій кількості рослинного масла до утворення рум'яної скоринки.
2) Тунець перекладаємо в невелику мисочку і акуратно розминаємо його за допомогою вилки до стану пюре, так його буде простіше намазувати на хліб.
3) Викладаємо обсмажені скибочки хліба на тарілку і змащуємо їх майонезом, а потім подрібненим тунцем.
4) На кожен шматочок хліба кладемо по дві скибочки огірка і прикрашаємо бутерброди половинками оливок.
Як вид, складно в цьому рецепті нічого немає, а результат виходить відмінний. Приємного всім апетиту!