Салат з тунцем і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, некалорійний, смачний салат. Зелень і огірки пахнуть навесні, а відсутність важкого майонезу позитивно впливає на вашу фігуру. Так що готуємо, їмо і готуємося до літа.
Що може бути краще хорошого обіду? Як хороший театр починається з вішалки, так і пристойний обід неодмінно почнеться з салату. Якщо вам хочеться чогось легкого і соковитого, то рецепт салату з тунцем і огірком - як раз те, що вам потрібно. Покрокові фотографії полегшать роботу, так що беріть продукти, відмінний настрій - і на кухню! У вас все вийде відмінно!
- Тунець у власному соку - 1 штука (кондитерські вироби)
- Огірок свіжий - 3 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - - За смаком
Огірки вимити, нарізати кубиками.
Консерви відкрити, злити рідину, рибу викласти в салатник і розім'яти виделкою. Солити не потрібно - сіль вже присутній в консерві.
Петрушку вимити, дрібно порізати.
Вилучити
У салатник з розім'ятим тунцем викласти нарізані огірки і петрушку. Полити соком лимона, додати оливкове масло і перець. Перемішати. Прикрасити оливками або лимоном. Смачного!