Салат з яйцем, тунцем та огірком
(покроковий рецепт з фото)
З настанням весни хочеться радувати себе і свою сім'ю сім'ю легкими стравами, але в той же час досить ситними. Я поділюся саме таким рецептом, як приготувати салат з яйцем, тунцем та огірком.
Завдяки свіжому огірку і зелені, салат дійсно виходить легкий і весняний. А особливий і оригінальний смак салату додає консервований тунець. До того ж, рецепт цього салату дуже простий, тому приготувати його зможе навіть дитина. Спробуйте!
- Яйця - 3 штуки
- Тунець - 1 банку
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто і очистіть від шкаралупи.
Огірок поріжте кубиками.
Яйця поріжте кубиками.
Консервований тунець розімніть виделкою і змішайте з огірком і яйцями.
Дрібно наріжте зелень і додайте в салат. Я беру петрушку, але можна використовувати зелену цибулю, кріп, базилік, rukkolu.
Заправте салат майонезом.
Салат готовий. Смачного!