Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком не тільки швидко готується, його можна сміливо віднести до дієтичних страв. Корисний і смачний тунець виручить вас коли зовсім немає часу готувати.
Для приготування смачного і корисного салату візьміть баночку тунця у власному соку. Доповнивши його свіжими овочами та вареними яйцями, виходить повноцінне блюдо для обіду або вечері. Крім того салат з консервованим тунцем, яйцем і огірком можна приготувати і до святкового столу.
- Тунець - 180 грам (консервований, у власному соку)
- Яйця курячі - 1-2 штук
- Огірки - 100 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте продукти для приготування салату з консервованим тунцем, яйцем і огірком.
Вимийте і наріжте огірки. Складіть в миску.
Зваріть круто яйця, остудіть, почистіть і наріжте часточками. Надішліть в салат.
Додайте тунець у власному соку. Якщо соку багато, злийте його, щоб салат не вийшов сильно рідким.
Влийте оливкова олія і видавіть лимонний сік. Додайте сіль і перець за смаком.
Перемішайте салат і готово.
Смачного!