Паста-салат з консервованим тунцем
(покроковий рецепт з фото)
З таким простим рецептом впорається навіть голодний школяр, який вміє готувати макарони. Зі звичайної набору продуктів всього за 15 хвилин він зможе приготувати смачний і ситний холодний салат.
Рецепт, як приготувати пасту-салат з консервованим тунцем, дійсно простий. Поки відварюються фузіллі, наріжте помідори, цибуля, зелень, розімніть філе тунця. Завершує все легка заправка з оливкової олії і лимонного соку. Приємних вам клопоту на кухні!
- Фузилли - 300 грам (макаронні вироби, спіральки)
- Помідор черрі - 200 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рукола - 10 грам
- Базилік - 10-12 штук
- Тунець - 190 грам (консервований у власному соку)
Помідори, цибуля і зелень помийте, обсушити. Цибулю очистіть. Тунецьь відкиньте на сито, дайте стекти зайвої рідини, розімніть вилкою.
Фузилли відваріть в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк.
Помідори черрі наріжте на половинки або четвертинки, цибуля - тонкими півкільцями. У глибокій мисці з'єднайте фузіллі, помідори, цибуля. З'єднайте лимонний сік, рослинна олія, заправте салат. Посоліть і поперчіть за смаком. Дайте постояти протягом 5 хвилин.
Додайте рукколу, базилік і тунець, перемішайте.
Смачного!