Рецепт Паста-салат з консервованим тунцем фото

Паста-салат з консервованим тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Макарони , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

З таким простим рецептом впорається навіть голодний школяр, який вміє готувати макарони. Зі звичайної набору продуктів всього за 15 хвилин він зможе приготувати смачний і ситний холодний салат.

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати пасту-салат з консервованим тунцем, дійсно простий. Поки відварюються фузіллі, наріжте помідори, цибуля, зелень, розімніть філе тунця. Завершує все легка заправка з оливкової олії і лимонного соку. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фузилли - 300 грам (макаронні вироби, спіральки)
  • Помідор черрі - 200 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Рукола - 10 грам
  • Базилік - 10-12 штук
  • Тунець - 190 грам (консервований у власному соку)
паста-салат з консервованим тунцем - фото крок 1
Помідори, цибуля і зелень помийте, обсушити. Цибулю очистіть. Тунецьь відкиньте на сито, дайте стекти зайвої рідини, розімніть вилкою.
паста-салат з консервованим тунцем - фото крок 2
Фузилли відваріть в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк.
паста-салат з консервованим тунцем - фото крок 3
Помідори черрі наріжте на половинки або четвертинки, цибуля - тонкими півкільцями. У глибокій мисці з'єднайте фузіллі, помідори, цибуля. З'єднайте лимонний сік, рослинна олія, заправте салат. Посоліть і поперчіть за смаком. Дайте постояти протягом 5 хвилин.
паста-салат з консервованим тунцем - фото крок 4
Додайте рукколу, базилік і тунець, перемішайте.
паста-салат з консервованим тунцем - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти