Лаваш з тунцем консервованим
(покроковий рецепт з фото)
Хочете смачну і ситну закуску? Тоді загляньте в холодильник. У моєму знайшлися продукти для рецепта, як приготувати лаваш з тунцем консервованим. Блюдо сподобалося всім, його з'їли за 15 хвилин.
Як часто буває, готуєш-готуєш, а з'їдають блюдо в один момент. Така закуска з лаваша не стала винятком. Крім того, що продукти для її приготування можна використовувати ті, що є в холодильнику, так вона ще й дуже смачна, поживна. Головною родзинкою такого рулету стала імітація чорної ікри.
- Вірменський лаваш - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Тунець консервований - 180 грам
- Сир - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Ікра чорна - 100 грам (імітована)
1. Звичайний тонкий вірменський лаваш розгортаю на столі, змащую його тонким шаром майонезу, щоб начинка була більш соковитою.
2. Залишаю лаваш на 5-10 хвилин, а ті часи чищу і мою цибулю, нарізаю його дрібним кубиком, а зелень мою і рубля ножем, посипаю ними лаваш.
3. Відкриваю банку тунця і перекладаю разом з рідиною в тарілку, додаю сирний сир і перемішую.
4. Викладаю масу на лаваш і розмазував по всій поверхні.
5. Посипаю зверху імітацією чорної ікри (можна і справжньою, якщо така є).
6. Повертаю лаваш рулетом і відправляю в холодильник на 2 годину.
7. Нарізаю лаваш товстими шматочками і подаю до столу, смачного!