Рецепт Лаваш з тунцем консервованим фото

Лаваш з тунцем консервованим
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Риба та морепродукти, Лаваш, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Роли

Хочете смачну і ситну закуску? Тоді загляньте в холодильник. У моєму знайшлися продукти для рецепта, як приготувати лаваш з тунцем консервованим. Блюдо сподобалося всім, його з'їли за 15 хвилин.

Як часто буває, готуєш-готуєш, а з'їдають блюдо в один момент. Така закуска з лаваша не стала винятком. Крім того, що продукти для її приготування можна використовувати ті, що є в холодильнику, так вона ще й дуже смачна, поживна. Головною родзинкою такого рулету стала імітація чорної ікри.

  • Вірменський лаваш - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Тунець консервований - 180 грам
  • Сир - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Ікра чорна - 100 грам (імітована)
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 1
1. Звичайний тонкий вірменський лаваш розгортаю на столі, змащую його тонким шаром майонезу, щоб начинка була більш соковитою.
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 2
2. Залишаю лаваш на 5-10 хвилин, а ті часи чищу і мою цибулю, нарізаю його дрібним кубиком, а зелень мою і рубля ножем, посипаю ними лаваш.
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 3
3. Відкриваю банку тунця і перекладаю разом з рідиною в тарілку, додаю сирний сир і перемішую.
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 4
4. Викладаю масу на лаваш і розмазував по всій поверхні.
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 5
5. Посипаю зверху імітацією чорної ікри (можна і справжньою, якщо така є).
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 6
6. Повертаю лаваш рулетом і відправляю в холодильник на 2 годину.
лаваш з тунцем консервованим - фото крок 7
7. Нарізаю лаваш товстими шматочками і подаю до столу, смачного!

Схожі рецепти