Рецепт Простий салат з тунцем консервованим фото

Простий салат з тунцем консервованим
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Часом бувають моменти, коли потрібно на швидку руку зробити що-небудь смачне і ситне. В такому випадку на допомогу прийде рецепт приготування простого салату з тунцем консервованим і овочами.

Опис приготування:

Приготувати простий салат з тунцем консервованим в домашніх умовах можна за лічені хвилини, коли гості вже на порозі. Усе, що є в холодильнику разом з баночкою риби можна сміливо спробувати використовувати в якості інгредієнта для цієї страви.

  • Морква - 1-2 штук
  • Селера - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Тунець - 200 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 1
1. Після попередньої ревізії овочевих запасів в даному випадку використовується нарізана кубиками морква, селера і фіолетовий лук. За смаком можна використовувати як солодкий, так і гострий перець.
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 2
2. Тунецьь потрібно акуратно перекласти з баночки в салатник, при необхідності попередньо злити масло, щоб простий салат з тунцем консервованим в домашніх умовах не перетворився на дуже жирний.
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 3
3. Додати подрібнені овочі і акуратно перемішати. Використовувати можна також відварну картоплю або навіть рис для обсягу.
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 4
4. Спробувати салат і при необхідності посолити і поперчити за смаком. В рецепт приготування простого салату з тунцем консервованим можна також використовувати подрібнену свіжу зелень.
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 5
5. Додати трохи майонезу або сметани за смаком.
простий салат з тунцем консервованим - фото крок 6
6. Як слід перемішати і можна подавати блюдо до столу. При бажанні його можна подавати на скибочках хліба, доповнивши листям салату.

Схожі рецепти