Запечена скумбрія в фользі з морквою

Рецепт Запечена скумбрія в фользі з морквою фото

Існує дуже багато рецептів приготування свіжомороженої скумбрії, за якими рибка виходить просто чудово смачною. Пропоную один з варіантів - запечену скумбрію у фользі з морквою. Не знаю, як приготувати скумбрію, щоб вона повністю розкрила свій смак, вийшла дуже ароматною, ніжною і насиченою? Відповідь дуже проста, і він - в цьому рецепті. Щоб при...

Читати далі

Салат з капусти брокколі

Рецепт Салат з капусти брокколі фото

Салат з капусти брокколі - справжня овочева феєрія. Ми будемо готувати цей салат з соковитим помідором, солодким перцем, кедровими горіхами, маслинами і соусом песто. Смак виходить чудовий! Простий рецепт салату з капусти брокколі добре підходить для приготування його в літній сезон, коли багато своїх овочів. Салат насичений смаком і вітамінами, ...

Читати далі

Різотто (простий рецепт)

Рецепт Різотто (простий рецепт) фото

Різотто з грибами - італійська страва, в основі якого обов'язково повинні бути наступні інгредієнти: смачні гриби, наваристий бульйон і якісне вино. Простий рецепт, а блюдо виходить супер. Різотто - досить популярна страва, і можна сміливо його назвати італійським пловом. В основі цієї страви, звичайно ж, Мал, а доповнити його можна чим завгодно:...

Читати далі

Сирна запіканка з яблуками

Рецепт Сирна запіканка з яблуками фото

Сирна запіканка вважається ідеальним варіантом для ситного сніданку або легкого вечері. Яблука надають ніжний і тонкий смак цієї страви. Дует ніжною сирною маси і пропечений яблук - дуже приємне поєднання. Запіканку можна подати до чаю або компоту. Основою цієї страви є сир і яйця. При приготуванні використовують манку або муку. Запіканку з яблук...

Читати далі

Вершковий соус до сьомги

Рецепт Вершковий соус до сьомги фото

Вершковий соус універсальний тим, що підходить майже до всіх страв. Я зазвичай готую вершковий соус до сьомги, так як його м'який і ніжний смак не перебиває, а лише доповнює і підсилює смак цієї риби. Соуси займають дуже важливе місце в приготуванні, вони здатні наповнити страви яскравими фарбами і надати самий неймовірний смак. І сьогодні мені х...

Читати далі

Макаронні вироби «Помодоро»

Рецепт Макаронні вироби «Помодоро» фото

Паста "Помодоро" - одна з найбільш популярних різновидів традиційної італійської пасти. Не містить м'яса або риби - тільки паста, овочі та трохи сиру. Смачний, простий і легкий обід або вечерю. Паста "Помодоро" - це квінтесенція всієї італійської кулінарії, це її похідна. По перше, інгредієнти цієї страви є типово італійськими - макаронні вироби,...

Читати далі

Тунець з зеленню і помідорами

Рецепт Тунець з зеленню і помідорами фото

Рецепт приготування смажених на грилі шматочків тунця з базиліком, Орегано, петрушкою, помідорами і каперсами. Дуже смачне рибне блюдо італійської кухні! Подрібнити часник. Нарізати помідори. Збити масло, зелень, часник і сушені помідори в мисці, вилити суміш в неглибокий посуд. Приправити стейки тунця сіллю і перцем, змастити лимонним соком з об...

Читати далі

Салат з капусти і редиски

Рецепт Салат з капусти і редиски фото

Салат з капусти і редиски - легкий в плані засвоюваності організмом і простий у приготуванні салатик на обід або вечерю з свіженької молодий редиски і не менш свіжої білокачанної капусти. Легкий вітамінний салатик припаде до смаку і дорослим, і дітям. У класичний рецепт салату з капусти і редиски ви можете вносити свої зміни і доповнення, в залеж...

Читати далі

Відбивні з глив

Рецепт Відбивні з глив фото

Відбивні з глив - це незвичайне блюдо, яке може урізноманітнити будь-який стіл і здивувати гостей. Просте, ситне блюдо, яке може стати приємним сюрпризом для вегетаріанців. Ділюся рецептом. Простий рецепт відбивних з глив, який не відніме у вас багато часу, але дозволить приготувати дуже цікаве, незвичайне і смачне блюдо:1. Для початку нам знадоб...

Читати далі

Бутербродний торт

Рецепт Бутербродний торт фото

Бутербродний торт - відмінний спосіб не тільки нагодувати гостей смачними бутербродами, але також здивувати і, я б навіть сказала, вразити їх незвичайним видом частування. Така закуска сподобається всім! Способів приготування бутербродного торта, як, власне кажучи, і самих бутербродів, існує незліченна кількість. Різними можуть бути і начинки, і ...

Читати далі

Зелений часниковий соус

Рецепт Зелений часниковий соус фото

Любителям ароматних соусів сподобається мій варіант приготування зеленого часникового соусу на основі майонезу. Готується такий соус швидко і просто, а підійде в якості доповнення до будь-якої страви. Часниковий соус - відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв, його я також використовую для приготування бутербродів і різних закусок. Готується...

Читати далі

Млинці для дітей

Рецепт Млинці для дітей фото

Цей рецепт для мене був довгий час основним при приготуванні млинців, т.К. У дитини була алергія на яєчний білок. Наминав ці млинці, посипані цукровою пудрою, як Секи Млинці для дітей приготувати просто. Замішуємо тісто з борошна, молока, цукру, ванільного цукру і гашеного лимонним соком соди. Перемішуємо до однорідної маси і випікаємо на розпече...

Читати далі

Салат із сирих шампіньйонів

Рецепт Салат із сирих шампіньйонів фото

Якщо ви не хочете важкої їжі, але потрібно підкріпити сили, спробуйте цей салат - свіжі овочі в цікавому смакову поєднанні задовольнять найвишуканіші запити. Особливість цього салату в цікавому поєднанні сирих грибів, авокадо і цибулю karamelizovannogo. Завдяки овочам салат буде свіжим і легким, а цибуля додасть родзинку. Більш того, салат цей не...

Читати далі

Салат з цукіні

Рецепт Салат з цукіні фото

Салат з цукіні - легкий овочевий салат, приготований в азіатському стилі. Салат має кілька особливостей - м'ясне асорті, заправку і додавання смаженого арахісу. Спробуйте, виходить чудово! Дуже смачне блюдо в азіатському стилі - салат з цукіні - це чудова обідня закуска. Я не люблю цей салат подавати як гарнір. Швидше я подаю його як аперитив пер...

Читати далі

Буряк в духовці у фользі

Рецепт Буряк в духовці у фользі фото

Корисне не означає несмачне. Цей рецепт буряка в духовці у фользі дозволить вам в цьому переконатися. Відварений буряк корисна, але запечена теж нічого. До того ж, запікати її легше, ніж варити: за водою стежити не треба, мити каструлі теж. Для приготування буряка в духовці у фользі мені знадобилося дві буряка середнього розміру. Дивимося рецепт....

Читати далі