Рецепт Млинці з м'ясом та рисом фото

Млинці з м'ясом та рисом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , Легка вечеря , На сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Млинці фарширують різними начинками. Одна з таких - рис з м'ясом. Така начинка - дуже ситна і неймовірно смачна. Додайте в неї пересмажений на рослинній олії цибулю і спеції.

Опис приготування:

Традиція приготування млинців йде корінням далеко в минуле. Як і тоді, сьогодні млинці готують по-різному і з різними начинками. Спробуйте приготувати начинку з рису і м'яса і вам, неодмінно, сподобається. Фарш можна зробити самостійно, а можна використовувати вже готовий.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко або вода - 300 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянки
  • Мал - 1 Склянка
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 60 грам
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 1
1. Готувати млинці завжди в задоволення. Поки будемо випікати млинці, потрібно відварити рис і заздалегідь підготувати начинку.
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 2
2. Відварюємо рис до повної готовності. Ретельно промиваємо його і відкидаємо на друшляк.
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 3
3. Поки вариться рис, готуємо фарш. Можна зробити його з м'яса, прокрутивши через м'ясорубку, а можна взяти вже готовий.
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 4
4. Відправляємо на сковороду цибулю. Смажимо його на рослинному маслі до появи золотистого кольору.
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 5
5. Потім відправляємо фарш, солимо і приправляємо. Смажимо до готовності, постійно помішуючи. В кінці я додаю трохи води і пропарюють м'ясо з цибулею. Коду википить вся вода, начинку можна знімати з вогню.
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 6
6. Поки начинка остигає, замішуємо масу на млинці. Випікаємо млинчики традиційним способом і начиняє. Змішайте рис з фаршем та цибулею, додайте сіль за смаком і загорніть її в млинець (конвертиком).
млинці з м'ясом та рисом - фото крок 7
7. Подавайте млинці з м'ясом і рисом в гарячому вигляді разом зі сметаною. Холодними їх також можна їсти.

Схожі рецепти