Млинці з м'ясом та рисом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці фарширують різними начинками. Одна з таких - рис з м'ясом. Така начинка - дуже ситна і неймовірно смачна. Додайте в неї пересмажений на рослинній олії цибулю і спеції.
Традиція приготування млинців йде корінням далеко в минуле. Як і тоді, сьогодні млинці готують по-різному і з різними начинками. Спробуйте приготувати начинку з рису і м'яса і вам, неодмінно, сподобається. Фарш можна зробити самостійно, а можна використовувати вже готовий.
- Яйця - 2 штуки
- Молоко або вода - 300 мілілітрів
- Борошно - 2 склянки
- Мал - 1 Склянка
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 60 грам
1. Готувати млинці завжди в задоволення. Поки будемо випікати млинці, потрібно відварити рис і заздалегідь підготувати начинку.
2. Відварюємо рис до повної готовності. Ретельно промиваємо його і відкидаємо на друшляк.
3. Поки вариться рис, готуємо фарш. Можна зробити його з м'яса, прокрутивши через м'ясорубку, а можна взяти вже готовий.
4. Відправляємо на сковороду цибулю. Смажимо його на рослинному маслі до появи золотистого кольору.
5. Потім відправляємо фарш, солимо і приправляємо. Смажимо до готовності, постійно помішуючи. В кінці я додаю трохи води і пропарюють м'ясо з цибулею. Коду википить вся вода, начинку можна знімати з вогню.
6. Поки начинка остигає, замішуємо масу на млинці. Випікаємо млинчики традиційним способом і начиняє. Змішайте рис з фаршем та цибулею, додайте сіль за смаком і загорніть її в млинець (конвертиком).
7. Подавайте млинці з м'ясом і рисом в гарячому вигляді разом зі сметаною. Холодними їх також можна їсти.