Рецепт Фарширований перець з м'ясом і рисом фото

Фарширований перець з м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Крупи, Болгарський перець, Мал, Довгозерний рис, Басматі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані, Начинки

Фарширований перець зазвичай готують з м'ясом і рисом, це класичне поєднання, перевірене часом. Нехитре і просте в приготуванні блюдо, а смак і аромат - просто чудові.

Фаршировані перці з м'ясом і рисом - ароматне і дуже смачна страва, в якому добре поєднуються яскравий смак і аромат перців, зелені і м'яса. Мал пов'язує все разом в єдине ціле. Отже, як приготувати фаршировані перці? Немає нічого складного. Читайте моє докладний опис, все вдасться.

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Курячий фарш - 250 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Перці - 6-8 штук
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1
Перці промийте, акуратно зріжте капелюшок і почистіть від насіння.
2
Цибуля, часник і моркву почистіть. Цибулю дрібно наріжте, морквину натріть на тертці, часник пропустіть через прес.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте морквину, цибуля і часник до золотистого кольору.
4
Змішайте піджарку з фаршем, сіль і poperčite, додайте дрібно нашатковану петрушку. Змішайте всі до однорідності.
5
Наповніть очищені перці фаршем, накрийте кришечками і складіть їх в каструлю.
6
Томатну пасту розведіть невеликою кількістю води і цим соусом залийте перці.
7
Каструлю накрийте кришкою або фольгою і відправте нудитися в духовку, розігріту до 180 градусів, з 1.5 годину.

Схожі рецепти