Перець, фарширований м'ясом і рисом, в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Перець за цим рецептом фарширується яловичим фаршем і овочами. До складу фаршу входять також спеції і часник, чому страва виходить неймовірно смачним. Спробуйте перець, фарширований м'ясом і рисом!
Перець, фарширований м'ясом і рисом, завжди прикрасить і різноманітить ваш стіл. Страва - дуже ситне, поживне і смачне. "моцарелла" додасть фаршу особливого смаку. Але ви також можете використовувати будь-який інший сир, які легко плавиться в духовці. Фарш я використовую яловичий. Мал обов'язково зваріть заздалегідь. Про решту вам розповість рецепт перцю, фаршированого м'ясом і рисом. Приємного вам апетиту!
- Болгарський перець - 6 штук
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 2-3 штук
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Сушений перець - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Мал - 200 грам
- Пучок петрушки - 1 штука (маленький.)
- Сир Моцарелла - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Розтопіть в сковороді вершкове масло. Спочатку обсмажити цибулю до прозорості, потім киньте фарш і все добре перемішайте. Обсмажуйте яловичий фарш з цибулею 10-15 хвилин.
Потім додайте петрушку і варений рис. Гасіть все разом, поки рис не вбере в себе сік фаршу і не поміняє колір.
Помийте болгарський перець, відріжте верхівки з хвостиками. Почистіть перець від насіння. І складіть в нього готове м'ясо з рисом. Зверху покладіть шматочки сиру моцарелла.
Розігрійте духовку на 180 градусів і випікайте перець, фарширований м'ясом і рисом, в духовці 20-30 хвилин. У вас вийде ось такий апетитний перчик!