Рецепт М'ясне суфле з фаршу фото

М'ясне суфле з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дане блюдо можна робити з будь-якого виду фаршу. Навіть риба буде доречна в даному випадку. Зараз я вам розповім, як приготувати м'ясне суфле з фаршу. Як м'ясо у мене буде свиняча вирізка.

Опис приготування:

М'ясне суфле можна робити відразу з готового покупного фаршу. Буде чудово, якщо ви грамотно підберете поєднання, наприклад, двох видів м'яса. Як відомо, свинячий фарш добре поєднується з яловичим. Свинина - далеко не дієтичне м'ясо. Якщо ви дбаєте про те, щоб їжа була більш пісної, скористайтеся виключно яловичим або курячим фаршем. Але буде безпечніше приготувати фарш самостійно, щоб точно знати, з чого він.

  • М'ясо - 500 грам (у мене свинина)
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
м'ясне суфле з фаршу - фото крок 1
М'ясо я брала на ринку. Там, на мій погляд, є шанс вибрати якісніший продукт, ніж в магазині, та й поторгуватися не заборонено! промиваю свинину, нарізаю її на шматки.
м'ясне суфле з фаршу - фото крок 2
Далі можна робити суфле двома способами. Хочете - подрібніть м'ясо відразу, поки воно сире, до стану фаршу, а потім вже запікайте. Або, як я, відваріть його або приготуйте в пароварці. Свинину я вважаю за краще відварювати. Вона стає менш жирної.
м'ясне суфле з фаршу - фото крок 3
Відварене м'ясо я закладаю в кухонний комбайн і подрібнюю. Виходить дрібний фарш. Розбиваю туди 3 яйця, наливаю молоко. Посипаю сіллю і додаю трохи чорного перчика для запаху. Все ще раз прокручують.
м'ясне суфле з фаршу - фото крок 4
Тепер беремо форму для випікання. Рекомендую її змастити будь-яким маслом, або застелити пергаментним папером, щоб суфле не підгоріло. Ставлю в духовку при 180 градусах на 35-40 хвилин.
м'ясне суфле з фаршу - фото крок 5
Коли суфле приготується, розрізані його відразу. Воно дуже ніжне, йому потрібно дати трохи постояти і зміцнитися. Виходять ось такі акуратні повітряні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти