Рецепт М'ясне суфле в духовці фото

М'ясне суфле в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо хочете спробувати незвичний спосіб приготування м'яса, тоді я розповім вам, як приготувати м'ясне суфле в духовці. Таке блюдо буквально тане в роті, виходить ніжним і смачним.

Таке суфле відмінно підійде для прикорму малюка, а також допоможе урізноманітнити повсякденний вечерю або обід.

Таке суфле буде відмінно поєднуватися з соусом "бешамель", а як гарнір підійде мікс салатів.

Важливо відмітити, що замість яловичини ви можете використовувати свинину або м'ясо птиці.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам (м'якоть)
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Вершки 33% - 200 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1
М'ясо помийте і обсушіть. Відваріть на пару 20-25 хвилин (при киплячій воді).
2
М'ясо подрібніть в блендері до однорідного стану, додайте до нього яйця, вершки, сіль і перець, збивайте до однорідності.
3
Візьми форму для запікання, змастіть її оливковою або іншим маслом. Викладіть туди приготовану суміш.
4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте суфле 25 хвилин до золотистої скоринки.

Схожі рецепти