М'ясне суфле в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете спробувати незвичний спосіб приготування м'яса, тоді я розповім вам, як приготувати м'ясне суфле в духовці. Таке блюдо буквально тане в роті, виходить ніжним і смачним.
Таке суфле відмінно підійде для прикорму малюка, а також допоможе урізноманітнити повсякденний вечерю або обід.
Таке суфле буде відмінно поєднуватися з соусом "бешамель", а як гарнір підійде мікс салатів.
Важливо відмітити, що замість яловичини ви можете використовувати свинину або м'ясо птиці.
Смачного!
- Яловичина - 500 грам (м'якоть)
- Вода - 500 мілілітрів
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1
М'ясо помийте і обсушіть. Відваріть на пару 20-25 хвилин (при киплячій воді).
2
М'ясо подрібніть в блендері до однорідного стану, додайте до нього яйця, вершки, сіль і перець, збивайте до однорідності.
3
Візьми форму для запікання, змастіть її оливковою або іншим маслом. Викладіть туди приготовану суміш.
4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте суфле 25 хвилин до золотистої скоринки.